Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wstałam dopiero Kurczę a wy już poszłyście
Miki to dzisiaj miły dzień nie będzie ale mam nadzieje że jutro z rodzinka będzie wesoło :-* dobrze że testy co raz lepszeto "cierpliwie"czekamy
spokojnego weekendu
Iza to synuś wyczuwa juz że musi dać mamie pospać12 godzin pięknie
oby mu już tak zostało
i tak super ze masz tą pomoc od mamy bo nie które to nie bardzo chcą bo wiek bo zmęczone itd
to maż z tobą nie zadziera jak wie że silniejsza jesteś
nie no żartuje szkoda tylko że takim kosztem skończyły się ćwiczenia . . . Miłego dnia kochana
Asha pisz szybko jak się czujesz? Musze wasze do waszych wykresów zajrzeć ale z tego co czytam to znowu Ci owu przesunęło ?! Masz ty w tym miesiącu pieprzona infekcja .
Cwalinka jak ten twój mężu się nie weźmie do roboty to naprawdę chyba pożycze armatkę od Ashyćwicz kochana widzę ze pięknie się wkręciłaś dobrze dobrze może i mnie zmotywujesz
tylko uważaj na siebie nie szalej :-*
A reszty jeszcze nie ma to witam się z tymi dziewczynami co jeszcze śpią i również życzę miłego i spokojnego weekendurybka, Redhotka, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny!!! jest tu jeszcze jakas??
aniu trzymam kciukaski za prace &&&&&&&&&&&&&&
asha kciukam ale moim zdaniem owu mogla byc se wczoraj
kurde wiecej niepamietam aaaa!!!!
mika daj znac jak bedziesz po wizycie u ginka
staraczka odpoczywaj sobie
wiecej juz niepamietam przepraszam
a amelko super ze znalazlas lekarza!!!
izus super ze synek daje ci juz tak pospac oby wiecej takich niespodzianek<3
cwalinko super ze sie wzielas sa siebie ostrotrzymam kciukaski za wytrwalosc i owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 11:00
25staraczka25, Iza75, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Dzień dobry wstałam dopiero Kurczę a wy już poszłyście
Miki to dzisiaj miły dzień nie będzie ale mam nadzieje że jutro z rodzinka będzie wesoło :-* dobrze że testy co raz lepszeto "cierpliwie"czekamy
spokojnego weekendu
Iza to synuś wyczuwa juz że musi dać mamie pospać12 godzin pięknie
oby mu już tak zostało
i tak super ze masz tą pomoc od mamy bo nie które to nie bardzo chcą bo wiek bo zmęczone itd
to maż z tobą nie zadziera jak wie że silniejsza jesteś
nie no żartuje szkoda tylko że takim kosztem skończyły się ćwiczenia . . . Miłego dnia kochana
Asha pisz szybko jak się czujesz? Musze wasze do waszych wykresów zajrzeć ale z tego co czytam to znowu Ci owu przesunęło ?! Masz ty w tym miesiącu pieprzona infekcja .
Cwalinka jak ten twój mężu się nie weźmie do roboty to naprawdę chyba pożycze armatkę od Ashyćwicz kochana widzę ze pięknie się wkręciłaś dobrze dobrze może i mnie zmotywujesz
tylko uważaj na siebie nie szalej :-*
A reszty jeszcze nie ma to witam się z tymi dziewczynami co jeszcze śpią i również życzę miłego i spokojnego weekendui jak sie czujesz jak samopoczucie?? ty jeszcze nad morzem?? super zrobil ci maz niespodzianke i cie porwal..a i jeszcze gratuluje zwolnienia sie z pracy
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:
Staraczka.....Rybka co u was laseczkikciukam za ciebie &&&&
a u mnie dupa blada codziennie mam bol glowy codziennie!!!! i zeby niebylo milo i za fajnie bol jest od popoludnia do poznego wieczoru
juz dzis sie boje co mnie znowu czeka..
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hej hej staraczko
i jak sie czujesz jak samopoczucie?? ty jeszcze nad morzem?? super zrobil ci maz niespodzianke i cie porwal..a i jeszcze gratuluje zwolnienia sie z pracy
ale odpoczywamy bzykłam se wczoraj i mi lepiej
a u ciebie jak słońce?? Nie ma co gratulować podziękowałam szmacie za współprace za niszczenie mi psychiki i takie tam
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hejka kochana
kciukam za ciebie &&&&
a u mnie dupa blada codziennie mam bol glowy codziennie!!!! i zeby niebylo milo i za fajnie bol jest od popoludnia do poznego wieczoru
Ale co? Chora iestes? Od hormonow ten bol, mogrenowy? Sres...od czego to? Ile juz tak cie bolirybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hejka kochana
kciukam za ciebie &&&&
-
25staraczka25 wrote:A dziękuję rybko fajnie tylko ja bym już wróciła do swojego ciepłego mieszkanka
ale odpoczywamy bzykłam se wczoraj i mi lepiej
a u ciebie jak słońce?? Nie ma co gratulować podziękowałam szmacie za współprace za niszczenie mi psychiki i takie tam
bzyk bzyk mowisz ze bylo
niechwale sie ale u mnie tez
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny