Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
25staraczka25 wrote:A dziękuję rybko fajnie tylko ja bym już wróciła do swojego ciepłego mieszkanka
ale odpoczywamy bzykłam se wczoraj i mi lepiej
a u ciebie jak słońce?? Nie ma co gratulować podziękowałam szmacie za współprace za niszczenie mi psychiki i takie tam
Hahahaha to pieknie zrobilas hahahah co niektorym sie nalEzy podsumowanko i wkladu hahahahrybka, 25staraczka25, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:ej no nie marudz wiem ze w domu zawsze najlepiej ale ja juz niepamietam jak wygladaja wakacje czy ferie czy jakikolwiek wyjazd dluzszy
bzyk bzyk mowisz ze bylo
niechwale sie ale u mnie tez
No to jak bzyknelas to chyba nie bylo tak zlerybka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Zuzanno droga
...to co wtedy napisałaś bylo dla mnie bardzo wazne i będę to miala w pamięci...bylo mi to wlasnie w tamtym dniu zajebiscie potrzebne..i nawet gdyby okazali sie, ze jednak jest nie źle to i tak bylabym Ci wdzieczna za tamten wpis..za troskę, za zaangazowanie...nie każdego na to stać...jestes swietna dziewczyna, pewnie nawet nie wiesz jak swietna
..caluje Cie..ahah gratuluje odejścia z roboty...nawrzucalas szmacie? Hahha
właśnie delikatnie się z nią rozstałam . Jedynie powiedziałam jej że zniszczyła mnie psychicznie jak większość w tej firmie i ze nie umie pracować w grupie doradziłam jej zmiane firmy na jednoosobową wręczyłam notice i wyszłam . Uwierz ze i tak miała minę jakby miała płakać wiec zrobiło mi się jej szkoda , kuźwa ja taka jestem nawet złymi ludźmi się przejmuje
Redhotka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:No to na co czekasz?! Do lekarza bo z zatokami nie ma żartów
-
nick nieaktualnyrybka wrote:no bede musiala isc do rodzinnego niech przebada i da skierowanie ale kuzwa boke sie moj mowi jak mial czyszczone zatoki to moze nie bolalo bo dostal znieczulenie ale strzykawka wielka z wielka igla...ah..jak cos to brykne sie w srode bo teraz syn ma wolne od szkoly
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny