Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to chociaż tyle właśnie jak widzę po tych mniejszych miastach to normalnie lepiej tysiąc razy a tutaj ciapatowo w biurachAsha wrote:U nas noe ma wlochow
za to duzo portugalczykow
ale nie na wysokich stanowiskach na szczescie
nie jestem rasistka ale szczerze nie którzy się nie nadają wyżej srają niż dupe mają
no ale nie ważne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:No to chociaż tyle właśnie jak widzę po tych mniejszych miastach to normalnie lepiej tysiąc razy a tutaj ciapatowo w biurach
nie jestem rasistka ale szczerze nie którzy się nie nadają wyżej srają niż dupe mają
no ale nie ważne 
Dlatego ja nie lubie Londynu bo tam to juz wszyscy...nie to zebym miala cokolwiek przciw komukolwiek bo absolutnie nie mam, ale przeginka jest czasami
nie wiem czy tez sie tez z tym spotkalas ale najgorzej dykryminuja polacy polakow
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś do moich rodziców jedziemy, ojciec kanalizacje kopie i małża chce mu pomóc.25staraczka25 wrote:Mowisz
musisz częściej wpadać będziesz na bieżąco . Jakie plany na dzisiaj? 
Jutro za to do teściów - zaproszenie na pizze mamy, a teściówka dobrą robi!
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFakt w Londynie macie bardzo kolorowo, byłam zdziwiona jak w maju odwiedzałam rodzinę...Asha wrote:Dlatego ja nie lubie Londynu bo tam to juz wszyscy...nie to zebym miala cokolwiek przciw komukolwiek bo absolutnie nie mam, ale przeginka jest czasami
nie wiem czy tez sie tez z tym spotkalas ale najgorzej dykryminuja polacy polakow 
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokladnie nasz naród zawiścia i zazdrościć przebija wszystkich . Od nas jest pół osiedla i naprawdę nie ma się z kim spotykac . Dużo osobom odbiła " sława " . Można by dużo tak gadać zgadzam się z tobą w stu % i chciałabym się stąd wynieśćAsha wrote:Dlatego ja nie lubie Londynu bo tam to juz wszyscy...nie to zebym miala cokolwiek przciw komukolwiek bo absolutnie nie mam, ale przeginka jest czasami
rybka, Asha lubią tę wiadomość
-
a rybka poszla se siknac :-)ale nie na testa oczywiscie..ale i tak zaraz zmykam poniewaz musze zaraz brac sie za obiad a po drugie o mamusiu...bede robic pierwszy raz golabki...kuzwa ciekawe czy wyjda25staraczka25 wrote:A rybka gdzie odpłynęła

Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE to ty masz fajna rodzinkę wszyscy razem trzymaja to dobrzeRedhotka wrote:Dziś do moich rodziców jedziemy, ojciec kanalizacje kopie i małża chce mu pomóc.
Jutro za to do teściów - zaproszenie na pizze mamy, a teściówka dobrą robi!
rybka, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Fakt w Londynie macie bardzo kolorowo, byłam zdziwiona jak w maju odwiedzałam rodzinę...
Ale tam jest calkiem inny klimat, ktorego ja nie trawie
wszyscy sie gdzies spiesza, syf jest wszedzie
beznadzieja...u mnie na wsi wszyscy pomalutku, usmiechnieci, babuszki ci dzien dobry na ulicy mowia, pytaja jak ci leci
25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nie nie pisz mi tutaj takich rzeczyrybka wrote:a rybka poszla se siknac :-)ale nie na testa oczywiscie..ale i tak zaraz zmykam poniewaz musze zaraz brac sie za obiad a po drugie o mamusiu...bede robic pierwszy raz golabki...kuzwa ciekawe czy wyjda

zamawiam porcję
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Dokladnie nasz naród zawiścia i zazdrościć przebija wszystkich . Od nas jest pół osiedla i naprawdę nie ma się z kim spotykac . Dużo osobom odbiła " sława " . Można by dużo tak gadać zgadzam się z tobą w stu % i chciałabym się stąd wynieść

Noooo masakra i wstyd kurwa co ludziom w glowie sie robi po wyjezdzie
25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGołąbków też nie robiłam, więc życzę powodzenia!rybka wrote:a rybka poszla se siknac :-)ale nie na testa oczywiscie..ale i tak zaraz zmykam poniewaz musze zaraz brac sie za obiad a po drugie o mamusiu...bede robic pierwszy raz golabki...kuzwa ciekawe czy wyjda

Daj spróbować później...
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZazdroszczeAsha wrote:Ale tam jest calkiem inny klimat, ktorego ja nie trawie
wszyscy sie gdzies spiesza, syf jest wszedzie
beznadzieja...u mnie na wsi wszyscy pomalutku, usmiechnieci, babuszki ci dzien dobry na ulicy mowia, pytaja jak ci leci 
-
rybka wrote:a rybka poszla se siknac :-)ale nie na testa oczywiscie..ale i tak zaraz zmykam poniewaz musze zaraz brac sie za obiad a po drugie o mamusiu...bede robic pierwszy raz golabki...kuzwa ciekawe czy wyjda

Dobre neda nie boj nic
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Widocznie taki mój los... ;(