Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:mam pytanko czy doradzi mi ktoras cos na wypadanie wlosow?? wypadaja najwiecej jak myje ale normalnie tez
jak tak dalej pojdzie za pol roku bede lysa..poprosze o jakies namiary ale w polsce..
Duzo ryby jedz, przynajmniej dwa razy w tygodzniu i krewetki...za tydzien juz roznice zobaczysz
rybka, 25staraczka25, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj mezus mi tylek truje wiec poczekam az wroci z pracy i bedziemy nawet oboje robic ;-P jak wyjda kazdej dam po jednymRedhotka wrote:Gołąbków też nie robiłam, więc życzę powodzenia!
Daj spróbować później... 
a do ktorej moge sie wprosic na rosolek?? kocham rosolek...
Redhotka, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKup sobie szampon bez sls ten składnik jest w każdym popularnym szamponie dlatego idź do apteki i one ci dadzą fajny delikatny juz nie pamiętam jak się nazywa jak znajdę na necie to ci wyślę . I możesz kupić sobie olej migdałowy i raz lub 2 razy w tygodniu jak masz czas olejować . Ale najpierw zacznij od sprawdzenia hormonówrybka wrote:mam pytanko czy doradzi mi ktoras cos na wypadanie wlosow?? wypadaja najwiecej jak myje ale normalnie tez
jak tak dalej pojdzie za pol roku bede lysa..poprosze o jakies namiary ale w polsce..
-
rybka wrote:moj mezus mi tylek truje wiec poczekam az wroci z pracy i bedziemy nawet oboje robic ;-P jak wyjda kazdej dam po jednym
a do ktorej moge sie wprosic na rosolek?? kocham rosolek...
Dawaj do mnie na rosol
my tez golabki ze starym razem robimy
jak golabki hahahhaha
rybka, 25staraczka25, Redhotka, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ooo to wpadam do ciebieAsha wrote:Dawaj do mnie na rosol
my tez golabki ze starym razem robimy
jak golabki hahahhaha
wlasnie poczekam na swojego i niech pomoze a co to on chce
a jak bylam mala i chcialam zeby mama moja zrobila na obiad golabki wiecie jak mowilam??? mamus zrob na obiad ptaszki
i mialam golabki
Asha, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ooo to wpadam do ciebie
wlasnie poczekam na swojego i niech pomoze a co to on chce
a jak bylam mala i chcialam zeby mama moja zrobila na obiad golabki wiecie jak mowilam??? mamus zrob na obiad ptaszki
i mialam golabki 
kochana mama
rybka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH