Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:Kup sobie szampon bez sls ten składnik jest w każdym popularnym szamponie dlatego idź do apteki i one ci dadzą fajny delikatny juz nie pamiętam jak się nazywa jak znajdę na necie to ci wyślę . I możesz kupić sobie olej migdałowy i raz lub 2 razy w tygodniu jak masz czas olejować . Ale najpierw zacznij od sprawdzenia hormonów
ja bede sie badac od nowego roku biore sie ostro za wszystkie badania
juz niestety zapomnialam jak wygladam ginek
ale nie krzyczcie na mnie wiem ze zle zrobilam ale ginek cos mnie niepociaga..musze se znalezc jakiegos przystojniaka to bede u niego co tydzien ;-P
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:dziekuje
ale nie krzyczcie na mnie wiem ze zle zrobilam ale ginek cos mnie niepociaga..musze se znalezc jakiegos przystojniaka to bede u niego co tydzien ;-P
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:dziekuje
25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:dziekuje
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Ja jedyne ryby jakie zjem to łosoś i dorsz ale i tak jem raz na miesiąc
mus zacząć częściej
ale co organizm, to organizm - może rybce pomoże, chociażby ze względu na ksywkę...
25staraczka25, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:
nie wiedziałam przepraszam
-
rybka wrote:oj nie przepraszaj...juz jej niemam na ziemi 20 lat..najgorsze dni to dzien zmarlych ale nienawidze juz tez dnia mamy...brakuje mi jej bardzo czesto najwiecej w chwilach radosci ale i zalamania...ale nie przepraszaj slonko z kad moglas wiedziec...