X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ja też znikam - muszę się ogarnąć i w drogę... Na owulkę się doczekać nie mogę, więc jak mąż chce, to niech pomaga swojemu teściu. ;-)

Trzymajcie się dziewczyny ciepło - udanego weekendu wam życzę (i Staraczke poważnie proszę o przepis na PW). ;-) PA ZDZIŚKI! <3

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dobra ja też uciekam trzeba iść na kawę i jakieś śniadanie zjeść :-* kocham was miłego dnia moje robaczki i postaram się zaglądnąć później <3 <3

No ja tez musze ogarnac :-) do pozniej ;-)

25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    No mi ten zapach tak przeszkadza ze nie da rady :-/ hahahahaha jakby co najmniej z kopytami razem bylo hahahah
    Dokladnie taka ściera jak czasem podłogi myłam bo mopa nie miałam :-D B-)

Asha, Iza75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Dobra, ja też znikam - muszę się ogarnąć i w drogę... Na owulkę się doczekać nie mogę, więc jak mąż chce, to niech pomaga swojemu teściu. ;-)

Trzymajcie się dziewczyny ciepło - udanego weekendu wam życzę (i Staraczke poważnie proszę o przepis na PW). ;-) PA ZDZIŚKI! <3
    Będę pamiętać kochana :-)

Redhotka lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dokladnie taka ściera jak czasem podłogi myłam bo mopa nie miałam :-D B-)

O to to to hahahahahh i jak to jesc cholera jasna :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki doczutalam jak mnie nie bylo
    no i wszystkie polazly
    zaliczylam silownie 50 minut
    jak napoczatek wystrczy :D
    a teraz mus ogarnac chalupke i skonczyc pierozki ruskie

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz chate w wiekszosci ogarnelam, przerwe robie na sniadanie i kaweke :-) i dokoncze reszte ;-)

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    Dzień dobry laseczki :-) sobota mówicie to trzeba pospać? ;-) mi glut niespodzianke zrobił bo spał bite 12h :-)

witaj marnut :-) zapraszamy do nas, jeżeli czytałas pierwszy wpis na wątku i jestes na to gotowa :-)
    Dziękuję Iza, przeczytałam wpis na pierwszej stronie już jakiś czas temu :). Idea szczytna - a że teoria z praktyką lubią się mijać nie mówiąc sobie nawet "dzień dobry", to już insza inszość ;). Dobrze jednak, że walicie prosto z mostu i wszystko sobie wyjaśniacie, podobie mnie się to :).
    Nie będę ukrywała, bo i nie ma co kryć, że przywędrowałam tu za Ashą :). Wiem, że pisała dawno-dawno na innym wątku, w którym ja się teraz dość aktywnie udzielam i byłam ciekawa gdzie poszła i czemu poszła - stąd zaczęłam czytać Wasz wątek od pierwszej strony, co raczej się nie zdarza :). Odpowiedzi na pytanie nie otrzymałam, ale też i stwierdziłam, że nic mi do tego i poniechałam. Ale bardzo spodobał mi się wątek :). Nie zaszłam daleko w tych pierwszych wpisach, bo i tak bym nie nadrobiła - nie miałam szans w tym nierównym starciu przy Waszej produkcji 50str/dzień :). Ale zasady znam :D.

Cwalinka - nie ma za co dziękować, całym serduchem jestem z Tobą - sytuacja trudna, Ty zagubiona i mimo wszystko poszukująca akceptacji ojca, on perfidnie to wykorzystuje i manipuluje oraz emocjonalnie Cię szantażuje :/. Dlatego poleciłam Ci tę książkę, może Ci być pomocna.

Asha - no jak "się nie stresuj"? Wkroczyć w towarzystwo tak bezkompromisowych babek i się nie stresować? Chyba flaszkę bym musiała walnąć, ale wtedy byśmy nie pogadały - coś bym ewentualnie pobełkotała spod biurka :D.

Ania84 - nie odzywałabym się, gdyby mnie ojciec Cwalinki nie wkurzył. Naprawdę, dawno mi się tak ciśnienie nie podniosło. Nie znoszę ludzi, którzy jedną miarkę przykładają do siebie, a drugą do innych. Taki podwójny standard. On może okazywać rodzinie brak szacunku i "za pięć dwunasta" informować o imprezie żądając stawiennictwa i porzucenia swoich planów, ale jednocześnie oczekuje, że inni szacunek mu okażą bezwzględnie :S (tak by the way - szacunek czy posłuszeństwo???). Takie zachowanie ma swoją nazwę - hipokryzja :/.

Redhotka - Ty z tel nie nadążasz, ja na kompie jestem 100 lat za Murzynami :/. Jak tego posta wyślę, to znów będę musiała nadrabiać z 10 stron. Już nie mówiąc o tym, żeby na wykresy zajrzeć...Speeda trza zażyć, bo nie wydolę ;).

Rybka - na włosy: http://urodaizdrowie.pl/naturalne-sposoby-na-szybszy-porost-wlosow#&panel1-1 Jest tam kilka fajnych sposobów, na sobie musisz wypróbować, który Ci podejdzie najbardziej :). A szampony, odżywki i maski bez SLS dostaniesz też w Rossmanie, seria Alterry (chyba 10zł).

Jezu, zaraz mi posta utnie...niestety, streszczanie się nie jest moją mocną stroną :/.

CDN czytam dalej :).

Asha, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Marnut ponownie...z jakiego watka przyszlas z 30-tek? Za mna? I szczerze mowiac to ja cie nie pamietam, przepraszam, to juz musiala byc moja koncowka....z tego co piszesz wnioskuje, ze cos pisalas do mnie a ja nie odpisalam ? Tak...dobrzez rozumiem?

Aaaaa i moge wiedziec czym sobie zasluzylam na taki zaszczyt??? :-D

Przy okazji...napisz cos o sobie...ile sie staracie...historie staran itd <3

Aaaaa jeszcze jedno...do nas sie normalnie wchodzi...mowi pare slow o sobie a my witamy z kawusia i tyle :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:19

Iza75, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie wlasnie pomyslalam jak juz sie to wszystko skonczy...to sobie wydrukuje ten watek na pamiatke hahaha bedzie co poczytac za pare lat hahahahha

Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Tak sobie wlasnie pomyslalam jak juz sie to wszystko skonczy...to sobie wydrukuje ten watek na pamiatke hahaha bedzie co poczytac za pare lat hahahahha
    hahahah tez mam takiego plana :-)..hejka

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    co sie skonczy to wy chcecie stad gdzies ochdozic? NIE POZWLAM o laskach bedziemy a dalej bedziemy klikac ze soba ;D

Iza75, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Mamut kurde lubie twoj awatar :D bo moja corcia uwielbia epoke lodowcowa :D

marnut lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stary odebrał wyniki..tsh 2,02..mus dawke zwiekszyc :-/ ale to juz poczekam do poniedziałku bo mam wizyte u endo...swoja droga mocno sie zdziwi chłopok, ze w ciązy jestem a ostatnio bylam z wynikami jak na menopauze hahah

marnut, Redhotka lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to sie faktycznie zdziwi :D

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    hahahah tez mam takiego plana :-)..hejka

Hey kochana....niezla ksiazka bedzie hahahah

Iza75 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    co sie skonczy to wy chcecie stad gdzies ochdozic? NIE POZWLAM o laskach bedziemy a dalej bedziemy klikac ze soba ;D

Kak juz demencja mnie dopadnie calkowita hahahaha

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    stary odebrał wyniki..tsh 2,02..mus dawke zwiekszyc :-/ ale to juz poczekam do poniedziałku bo mam wizyte u endo...swoja droga mocno sie zdziwi chłopok, ze w ciązy jestem a ostatnio bylam z wynikami jak na menopauze hahah

Hahahahaha nooo piknie hahahaha a sama nie mozesz ziekszyc?

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazlam dla siebie prezent gwiazdkowy tylko sie boje ze staremu moze nie podejsc zbytnio :-/

Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do siebie gadam znowu :-/

‹‹ 2640 2641 2642 2643 2644 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ