Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra, ja też znikam - muszę się ogarnąć i w drogę... Na owulkę się doczekać nie mogę, więc jak mąż chce, to niech pomaga swojemu teściu.
Trzymajcie się dziewczyny ciepło - udanego weekendu wam życzę (i Staraczke poważnie proszę o przepis na PW).PA ZDZIŚKI!
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Dobra, ja też znikam - muszę się ogarnąć i w drogę... Na owulkę się doczekać nie mogę, więc jak mąż chce, to niech pomaga swojemu teściu.
Trzymajcie się dziewczyny ciepło - udanego weekendu wam życzę (i Staraczke poważnie proszę o przepis na PW).PA ZDZIŚKI!
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Dzień dobry laseczki
sobota mówicie to trzeba pospać?
mi glut niespodzianke zrobił bo spał bite 12h
witaj marnutzapraszamy do nas, jeżeli czytałas pierwszy wpis na wątku i jestes na to gotowa
. Idea szczytna - a że teoria z praktyką lubią się mijać nie mówiąc sobie nawet "dzień dobry", to już insza inszość
. Dobrze jednak, że walicie prosto z mostu i wszystko sobie wyjaśniacie, podobie mnie się to
.
Nie będę ukrywała, bo i nie ma co kryć, że przywędrowałam tu za Ashą. Wiem, że pisała dawno-dawno na innym wątku, w którym ja się teraz dość aktywnie udzielam i byłam ciekawa gdzie poszła i czemu poszła - stąd zaczęłam czytać Wasz wątek od pierwszej strony, co raczej się nie zdarza
. Odpowiedzi na pytanie nie otrzymałam, ale też i stwierdziłam, że nic mi do tego i poniechałam. Ale bardzo spodobał mi się wątek
. Nie zaszłam daleko w tych pierwszych wpisach, bo i tak bym nie nadrobiła - nie miałam szans w tym nierównym starciu przy Waszej produkcji 50str/dzień
. Ale zasady znam
.
Cwalinka - nie ma za co dziękować, całym serduchem jestem z Tobą - sytuacja trudna, Ty zagubiona i mimo wszystko poszukująca akceptacji ojca, on perfidnie to wykorzystuje i manipuluje oraz emocjonalnie Cię szantażuje. Dlatego poleciłam Ci tę książkę, może Ci być pomocna.
Asha - no jak "się nie stresuj"? Wkroczyć w towarzystwo tak bezkompromisowych babek i się nie stresować? Chyba flaszkę bym musiała walnąć, ale wtedy byśmy nie pogadały - coś bym ewentualnie pobełkotała spod biurka.
Ania84 - nie odzywałabym się, gdyby mnie ojciec Cwalinki nie wkurzył. Naprawdę, dawno mi się tak ciśnienie nie podniosło. Nie znoszę ludzi, którzy jedną miarkę przykładają do siebie, a drugą do innych. Taki podwójny standard. On może okazywać rodzinie brak szacunku i "za pięć dwunasta" informować o imprezie żądając stawiennictwa i porzucenia swoich planów, ale jednocześnie oczekuje, że inni szacunek mu okażą bezwzględnie :S (tak by the way - szacunek czy posłuszeństwo???). Takie zachowanie ma swoją nazwę - hipokryzja.
Redhotka - Ty z tel nie nadążasz, ja na kompie jestem 100 lat za Murzynami. Jak tego posta wyślę, to znów będę musiała nadrabiać z 10 stron. Już nie mówiąc o tym, żeby na wykresy zajrzeć...Speeda trza zażyć, bo nie wydolę
.
Rybka - na włosy: http://urodaizdrowie.pl/naturalne-sposoby-na-szybszy-porost-wlosow#&panel1-1 Jest tam kilka fajnych sposobów, na sobie musisz wypróbować, który Ci podejdzie najbardziej. A szampony, odżywki i maski bez SLS dostaniesz też w Rossmanie, seria Alterry (chyba 10zł).
Jezu, zaraz mi posta utnie...niestety, streszczanie się nie jest moją mocną stroną.
CDN czytam dalej.
Asha, Iza75, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Witaj Marnut ponownie...z jakiego watka przyszlas z 30-tek? Za mna? I szczerze mowiac to ja cie nie pamietam, przepraszam, to juz musiala byc moja koncowka....z tego co piszesz wnioskuje, ze cos pisalas do mnie a ja nie odpisalam ? Tak...dobrzez rozumiem?
Aaaaa i moge wiedziec czym sobie zasluzylam na taki zaszczyt???
Przy okazji...napisz cos o sobie...ile sie staracie...historie staran itd
Aaaaa jeszcze jedno...do nas sie normalnie wchodzi...mowi pare slow o sobie a my witamy z kawusia i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:19
Iza75, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Tak sobie wlasnie pomyslalam jak juz sie to wszystko skonczy...to sobie wydrukuje ten watek na pamiatke hahaha bedzie co poczytac za pare lat hahahahha
Iza75, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stary odebrał wyniki..tsh 2,02..mus dawke zwiekszyc
ale to juz poczekam do poniedziałku bo mam wizyte u endo...swoja droga mocno sie zdziwi chłopok, ze w ciązy jestem a ostatnio bylam z wynikami jak na menopauze hahah
marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:stary odebrał wyniki..tsh 2,02..mus dawke zwiekszyc
ale to juz poczekam do poniedziałku bo mam wizyte u endo...swoja droga mocno sie zdziwi chłopok, ze w ciązy jestem a ostatnio bylam z wynikami jak na menopauze hahah
Hahahahaha nooo piknie hahahaha a sama nie mozesz ziekszyc?