Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDobra, ja też znikam - muszę się ogarnąć i w drogę... Na owulkę się doczekać nie mogę, więc jak mąż chce, to niech pomaga swojemu teściu.

Trzymajcie się dziewczyny ciepło - udanego weekendu wam życzę (i Staraczke poważnie proszę o przepis na PW).
PA ZDZIŚKI!
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Dobra ja też uciekam trzeba iść na kawę i jakieś śniadanie zjeść :-* kocham was miłego dnia moje robaczki i postaram się zaglądnąć później

No ja tez musze ogarnac
do pozniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędę pamiętać kochanaRedhotka wrote:Dobra, ja też znikam - muszę się ogarnąć i w drogę... Na owulkę się doczekać nie mogę, więc jak mąż chce, to niech pomaga swojemu teściu.

Trzymajcie się dziewczyny ciepło - udanego weekendu wam życzę (i Staraczke poważnie proszę o przepis na PW).
PA ZDZIŚKI! 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Iza, przeczytałam wpis na pierwszej stronie już jakiś czas temuIza75 wrote:Dzień dobry laseczki
sobota mówicie to trzeba pospać?
mi glut niespodzianke zrobił bo spał bite 12h 
witaj marnut
zapraszamy do nas, jeżeli czytałas pierwszy wpis na wątku i jestes na to gotowa 
. Idea szczytna - a że teoria z praktyką lubią się mijać nie mówiąc sobie nawet "dzień dobry", to już insza inszość
. Dobrze jednak, że walicie prosto z mostu i wszystko sobie wyjaśniacie, podobie mnie się to
.
Nie będę ukrywała, bo i nie ma co kryć, że przywędrowałam tu za Ashą
. Wiem, że pisała dawno-dawno na innym wątku, w którym ja się teraz dość aktywnie udzielam i byłam ciekawa gdzie poszła i czemu poszła - stąd zaczęłam czytać Wasz wątek od pierwszej strony, co raczej się nie zdarza
. Odpowiedzi na pytanie nie otrzymałam, ale też i stwierdziłam, że nic mi do tego i poniechałam. Ale bardzo spodobał mi się wątek
. Nie zaszłam daleko w tych pierwszych wpisach, bo i tak bym nie nadrobiła - nie miałam szans w tym nierównym starciu przy Waszej produkcji 50str/dzień
. Ale zasady znam
.
Cwalinka - nie ma za co dziękować, całym serduchem jestem z Tobą - sytuacja trudna, Ty zagubiona i mimo wszystko poszukująca akceptacji ojca, on perfidnie to wykorzystuje i manipuluje oraz emocjonalnie Cię szantażuje
. Dlatego poleciłam Ci tę książkę, może Ci być pomocna.
Asha - no jak "się nie stresuj"? Wkroczyć w towarzystwo tak bezkompromisowych babek i się nie stresować? Chyba flaszkę bym musiała walnąć, ale wtedy byśmy nie pogadały - coś bym ewentualnie pobełkotała spod biurka
.
Ania84 - nie odzywałabym się, gdyby mnie ojciec Cwalinki nie wkurzył. Naprawdę, dawno mi się tak ciśnienie nie podniosło. Nie znoszę ludzi, którzy jedną miarkę przykładają do siebie, a drugą do innych. Taki podwójny standard. On może okazywać rodzinie brak szacunku i "za pięć dwunasta" informować o imprezie żądając stawiennictwa i porzucenia swoich planów, ale jednocześnie oczekuje, że inni szacunek mu okażą bezwzględnie :S (tak by the way - szacunek czy posłuszeństwo???). Takie zachowanie ma swoją nazwę - hipokryzja
.
Redhotka - Ty z tel nie nadążasz, ja na kompie jestem 100 lat za Murzynami
. Jak tego posta wyślę, to znów będę musiała nadrabiać z 10 stron. Już nie mówiąc o tym, żeby na wykresy zajrzeć...Speeda trza zażyć, bo nie wydolę
.
Rybka - na włosy: http://urodaizdrowie.pl/naturalne-sposoby-na-szybszy-porost-wlosow#&panel1-1 Jest tam kilka fajnych sposobów, na sobie musisz wypróbować, który Ci podejdzie najbardziej
. A szampony, odżywki i maski bez SLS dostaniesz też w Rossmanie, seria Alterry (chyba 10zł).
Jezu, zaraz mi posta utnie...niestety, streszczanie się nie jest moją mocną stroną
.
CDN czytam dalej
.
Asha, Iza75, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witaj Marnut ponownie...z jakiego watka przyszlas z 30-tek? Za mna? I szczerze mowiac to ja cie nie pamietam, przepraszam, to juz musiala byc moja koncowka....z tego co piszesz wnioskuje, ze cos pisalas do mnie a ja nie odpisalam ? Tak...dobrzez rozumiem?
Aaaaa i moge wiedziec czym sobie zasluzylam na taki zaszczyt???
Przy okazji...napisz cos o sobie...ile sie staracie...historie staran itd
Aaaaa jeszcze jedno...do nas sie normalnie wchodzi...mowi pare slow o sobie a my witamy z kawusia i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 13:19
Iza75, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco sie skonczy to wy chcecie stad gdzies ochdozic? NIE POZWLAM o laskach bedziemy a dalej bedziemy klikac ze sobaAsha wrote:Tak sobie wlasnie pomyslalam jak juz sie to wszystko skonczy...to sobie wydrukuje ten watek na pamiatke hahaha bedzie co poczytac za pare lat hahahahha
Iza75, Asha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stary odebrał wyniki..tsh 2,02..mus dawke zwiekszyc
ale to juz poczekam do poniedziałku bo mam wizyte u endo...swoja droga mocno sie zdziwi chłopok, ze w ciązy jestem a ostatnio bylam z wynikami jak na menopauze hahah
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:stary odebrał wyniki..tsh 2,02..mus dawke zwiekszyc
ale to juz poczekam do poniedziałku bo mam wizyte u endo...swoja droga mocno sie zdziwi chłopok, ze w ciązy jestem a ostatnio bylam z wynikami jak na menopauze hahah
Hahahahaha nooo piknie hahahaha a sama nie mozesz ziekszyc?