Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Tak sobie wlasnie pomyslalam jak juz sie to wszystko skonczy...to sobie wydrukuje ten watek na pamiatke hahaha bedzie co poczytac za pare lat hahahahha
. Ani jeść, ani spać... Toż jeszcze 30 lat co najmniej będziemy tu pisać
.
Cwalinka - co prawda nick to maRNut, ale że wygląda jak mamut, więc nie zastanawiając się długo walnęłam takiego awatara.
Iza - widok zbaraniałego lekarza jest bezcenny.
Rybka - enjoy! I ratuj je tam, jak coś to Ci połowę moich oddam
.
Asha - podobie mnie się ten niezbędnik. Powiedz może mężowi, że jak nie zechce tego kupić Tobie, to Ty kupisz jemu - i nie zawahasz się użyć
. Powinno przejść
.
Co do armatek i pistoletów - wczoraj miałam ochotę pożyczyć wszystkie i iść na ojca Cwalinki. Ze szczerością problemów nie miewam
.
Iza75, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:to szybko dzialaj..a nie chcesz starego przed faktem dokonanym postawic?
Nie...bo mi sie zbuntuje i pytona zabierze jeszcze hahahah a co zywe to noe suszone hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 14:06
Iza75, marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Asha, Iza - cała emerytura Wam na tym czytaniu zejdzie
. Ani jeść, ani spać... Toż jeszcze 30 lat co najmniej będziemy tu pisać
.
Cwalinka - co prawda nick to maRNut, ale że wygląda jak mamut, więc nie zastanawiając się długo walnęłam takiego awatara.
Iza - widok zbaraniałego lekarza jest bezcenny.
Rybka - enjoy! I ratuj je tam, jak coś to Ci połowę moich oddam
.
Asha - podobie mnie się ten niezbędnik. Powiedz może mężowi, że jak nie zechce tego kupić Tobie, to Ty kupisz jemu - i nie zawahasz się użyć
. Powinno przejść
.
Co do armatek i pistoletów - wczoraj miałam ochotę pożyczyć wszystkie i iść na ojca Cwalinki. Ze szczerością problemów nie miewam
.
strzelę mu fotę i wstawie WamAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No i sie dziewczyna zapodziala wziela
.
No i w międzyczasie obrabiam nocniki, pieluchy, jogurciki, książeczki, sreczki itd.
A, bo mi umknęło - jak dałam sobie radę z dwójką? Z trudem. Ale leniwa jestem, więc wiem, że jakby mi córa wyrosła z etapu zupek-kupek, to pewnie nie chciałoby mi się już do tego wracać
. To też jest jeden z powodów, dla którego tak szybko staramy się o trzecie. Chcę mieć dzieciaki na mniej-więcej podobnym etapie rozwojowym, ułatwi mi to organizację życia. No i mam nadzieję, że zapewni to moim dzieciom ułatwiony kontakt ze sobą, jeśli będą w podobnym wieku i całe życie na podobnych etapach życiowych (uczniowie, studenci, małżonkowie, rodzice, dziadkowie). Wiadomo - czas pokaże, może nie być tak różowo, ale ja z bratem młodszym o 1,5r ode mnie mam fajny kontakt.
Dobra, mus pieluchę zmienić. Nie, nie sobie
.
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:nie, ja tak tylko powoli, powoli, jak to mamut - lata już nie te
.
No i w międzyczasie obrabiam nocniki, pieluchy, jogurciki, książeczki, sreczki itd.
A, bo mi umknęło - jak dałam sobie radę z dwójką? Z trudem. Ale leniwa jestem, więc wiem, że jakby mi córa wyrosła z etapu zupek-kupek, to pewnie nie chciałoby mi się już do tego wracać
. To też jest jeden z powodów, dla którego tak szybko staramy się o trzecie. Chcę mieć dzieciaki na mniej-więcej podobnym etapie rozwojowym, ułatwi mi to organizację życia. No i mam nadzieję, że zapewni to moim dzieciom ułatwiony kontakt ze sobą, jeśli będą w podobnym wieku i całe życie na podobnych etapach życiowych (uczniowie, studenci, małżonkowie, rodzice, dziadkowie). Wiadomo - czas pokaże, może nie być tak różowo, ale ja z bratem młodszym o 1,5r ode mnie mam fajny kontakt.
Dobra, mus pieluchę zmienić. Nie, nie sobie
.
cholera ja tez leniwa jestem ale jakoś inaczej to widzę..tzn tez chcialam zawsze mieć dzieci jedno po drugim z tych samych powodow co Ty ale zajebiscie sie boje czy logistycznie ogarniemy...no i boje sie dźwigać teraz...kurwa tl najgorsze dla mnie..jak przejdę ciaze to potem dam rade na pewno..
powiedz jak masz na imie? I ile masz lat?Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:cholera ja tez leniwa jestem ale jakoś inaczej to widzę..tzn tez chcialam zawsze mieć dzieci jedno po drugim z tych samych powodow co Ty ale zajebiscie sie boje czy logistycznie ogarniemy...no i boje sie dźwigać teraz...kurwa tl najgorsze dla mnie..jak przejdę ciaze to potem dam rade na pewno..
powiedz jak masz na imie? I ile masz lat?
I gdzie mieszkasz w uk? Dobrze zrozumialam? -
Asha wrote:O to to to...niech sie ludzi chlopak jak najdluzej
...to jest bardzo dobra metoda na wiele rzeczy, jak sie facet poczuje ważny i ze z jego zdaniem ktoś sie liczy to wiecej mozna wydusić
Asha lubi tę wiadomość