Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Mowie wam takiego cyrku jak w tym cyklu to ja jeszcze nie mialam
nic nie wiem...kurwa nic nie wiem hahahaha
Cwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No tak, ale jak byla 9dc to to juz bedzie 9dpo hahahah
to juz zapozno w cholere
-
Asha wrote:No hahhaha kurwa jak bym zaszla w tym cyklu to bym naprawde wyszla z siebie...dwa opakowania furagina+antybiotyk+ starego grypa+ wczesna owu +druga owu i zero checi na nic hahahaha
-
Asha wrote:No nawet jak za pozno to i tak go nie wezme bo go nie mam hahahah ale jak dzisiaj przyjdzie to mowisz dopiero w poniedzialek
rybka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:i duże prawdopodobieństwo bo często w takich zjebanych cyklach organizm zaskoczy
Ale chyba nie az tak do cholery
Zycze ci tego samego kochana hahahaha w dupie bedziesz czarnej jak ja hahahahaahmik82, rybka, marnut lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale chyba nie az tak do cholery
Zycze ci tego samego kochana hahahaha w dupie bedziesz czarnej jak ja hahahahaahrybka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:mnie trochę ratuje monitoring
Troche hahaha jak pojdziesz a tam juz po owu hahaha a potem sie okaze ze masz znowu wszystke objawy na owu hahaha to monitoring cie uratuje hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 10:20
mik82, rybka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No mowilas ze i tak nie zatrzyma...czy mi sie juz pojebalo
rybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Troche hahaha jak pojdziesz a tam juz po owu hahaha a potem sie okaze ze masz znowu wszystke objawy na owu hahaha to monitoring cie uratuje hahaha
rybka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:weź Ty mnie nie strasz co? hahah A patrzyłaś na wykres dotik? Temp ma dziś w górę a testy owu negatywne
Jeszcze nie hahaha ide zoabaczyc zaraz hahah zajebiscie hahahha
Ja cie nie strasze ale u mnie tak to wyglada hahahahrybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Jeszcze nie hahaha ide zoabaczyc zaraz hahah zajebiscie hahahha
Ja cie nie strasze ale u mnie tak to wyglada hahahah
zajebać się idzie z tymi owulkami
spadam słońceAsha, rybka lubią tę wiadomość