Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:to tez mus bo ja chce miec legalnego lenia ale obiad zeby byl
No to ci mowie...idziesz do sklepu ...zgarniasz zpoly co ci sie aktualnie podoba kolorami...wrzucasz do gara i masz obiadaamelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:to tez mus bo ja chce miec legalnego lenia ale obiad zeby byl
. Tylko rozmrozić i odgrzać. Idealnym rozwiązaniem jednak byłoby, gdyby to Małż stał dziś przy garach cały dzień a później sam podgrzewał i podawał mi pod nos
. Mógłby mi nawet cyckonoszy nie kupować, tym bardziej, że i tak nie mam co w nie włożyć
.
Cwalinka, amelia04072006, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:W ramach legalnego lenia ja utknęłam dziś przy garach, ale zamrażarka pełna i chyba na 2 tyg mam żarcia
. Tylko rozmrozić i odgrzać. Idealnym rozwiązaniem jednak byłoby, gdyby to Małż stał dziś przy garach cały dzień a później sam podgrzewał i podawał mi pod nos
. Mógłby mi nawet cyckonoszy nie kupować, tym bardziej, że i tak nie mam co w nie włożyć
.
Milo by bylo -
Asha wrote:Ale nie jesz...a ona kopiuje
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale nie jesz...a ona kopiuje
- pomimo, że mówimy, że jak jej nie zasmakuje, to nie będzie musiała kończyć. Nie i koniec. Ręce mi opadają
.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny