Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra nie ważne poczytam pozniej na innych forach od dziewczyn co już to brały nie zawracaj sobie tym głowy
jest jest progesteron o to chodziło reszta się znajdzie jak nie to do gina polskiego zadzwonię ze dostałam ale nie wiem jak brac bo angielskiego nie rozumiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ale cos konkretnego? Szkoda ze foty nie mozesz zrobic cholera....bo tu gowno jest powiedziane...nawet nie jest napisane na co to jest....
ze na napiecie kurwa przedmiesiaczkowe no ja pierdole
Cwalinka, marnut, amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:dobra nie ważne poczytam pozniej na innych forach od dziewczyn co już to brały nie zawracaj sobie tym głowy
jest jest progesteron o to chodziło reszta się znajdzie jak nie to do gina polskiego zadzwonię ze dostałam ale nie wiem jak brac bo angielskiego nie rozumiem
To nie jest kwestia nie rozumienia kochanie...tam jest napisane...tak jak mowilas...ze zazwyczaj sie bierze albo jedna 200 albo po dwie 400, wiec to nic nie znaczy...ale tam moze jest wytlumaczone kiedy jaka dawke brac25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
Mam zajeb w pracy i weszłam sobie poczytać , pogadać i się po prostu z nerw rozryczałam...kurwa ręce mi opadły jak poranne posty przeczytałamAsha, amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:To nie jest kwestia nie rozumienia kochanie...tam jest napisane...tak jak mowilas...ze zazwyczaj sie bierze albo jedna 200 albo po dwie 400, wiec to nic nie znaczy...ale tam moze jest wytlumaczone kiedy jaka dawke brac
-
Asha wrote:Ale cos konkretnego? Szkoda ze foty nie mozesz zrobic cholera....bo tu gowno jest powiedziane...nawet nie jest napisane na co to jest....
ze na napiecie kurwa przedmiesiaczkowe no ja pierdole
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej Kochane
Mam zajeb w pracy i weszłam sobie poczytać , pogadać i się po prostu z nerw rozryczałam...kurwa ręce mi opadły jak poranne posty przeczytałam...
Redhotka lubi tę wiadomość