Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymik82 wrote:jest mi tak cholernie przykro że masakra...rozjebało mnie...laski potrzebują pomocy, walczą a ta zgłasza do usunięcia wątki, które są często jedynym ratunkiem...i proponuje że Ci receptę wyśle...a Ty w Anglii ją na pewno kurwa wykupisz nie?...brak mi słów...rozpierdoliło mnie na amen
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:jest mi tak cholernie przykro że masakra...rozjebało mnie...laski potrzebują pomocy, walczą a ta zgłasza do usunięcia wątki, które są często jedynym ratunkiem...i proponuje że Ci receptę wyśle...a Ty w Anglii ją na pewno kurwa wykupisz nie?...brak mi słów...rozpierdoliło mnie na amen
25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:jest mi tak cholernie przykro że masakra...rozjebało mnie...laski potrzebują pomocy, walczą a ta zgłasza do usunięcia wątki, które są często jedynym ratunkiem...i proponuje że Ci receptę wyśle...a Ty w Anglii ją na pewno kurwa wykupisz nie?...brak mi słów...rozpierdoliło mnie na amen
dobra nic nie mowie bo mnie krew zalewaAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No mnie to yez rozkurwilo juz na maksa
I jeśli to czytasz Sylwia a wiem że tak to zastanów się trzy razy zanim komuś utrudnisz zdobycie tego o czym marzy i co samo w sobie jest dla niego trudne, bo Ci się cholernej "uczciwości" zachce. Żeby to kiedyś do Ciebie nie wróciło...Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:dobra nie ważne poczytam pozniej na innych forach od dziewczyn co już to brały nie zawracaj sobie tym głowy
jest jest progesteron o to chodziło reszta się znajdzie jak nie to do gina polskiego zadzwonię ze dostałam ale nie wiem jak brac bo angielskiego nie rozumiem
ja bym brała 200mg raz dziennie, ogromnych deficytow prgst nie masz, to tylko na wszelki więc ja bym nie przesadzała. jeśli ma pomóc, pomożemik82, Asha, 25staraczka25, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:Powodzenia życzę z takim podejściem
I jeśli to czytasz Sylwia a wiem że tak to zastanów się trzy razy zanim komuś utrudnisz zdobycie tego o czym marzy i co samo w sobie jest dla niego trudne, bo Ci się cholernej "uczciwości" zachce. Żeby to kiedyś do Ciebie nie wróciło...
O to to to karma sie to nazywamik82, Cwalinka, 25staraczka25, marnut, amelia04072006 lubią tę wiadomość