Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:ja wiem kochanie że rozumiesz treść ja tyż chciałam się upewnić nie ma nic kiedy i jak brać tylko co ci wuysłałam kilka wyjaśnień pms ble ble i w czasie ciąży brać z zaleceniem doktorka
Ja bym na twoim miejscu brala 200 bo 800 dziennie to troche duzoamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Mam zajeb w pracy i weszłam sobie poczytać , pogadać i się po prostu z nerw rozryczałam...kurwa ręce mi opadły jak poranne posty przeczytałamCwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ale ja mam duze serce
pojemne
czuje sie opuszczonai AShe i Staraczke i Ize i Mik i Red i Rybcie i Dotik, mam andzieje ze nigoko nie pominelam
a Maniusiow juz to mowilamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:56
amelia04072006, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ale ja mam duze serce
pojemne
czuje sie opuszczonadramatyzujesz patrz ja mam was wszystkie
a ty masz nas wszystkie a cwalinka ma manka
a maniek ma ją
wygrywamy
(to żart oczywiście)amelia04072006, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Ciebie tez kocham
i AShe i Staraczke i Ize i Mik i Red i Rybcie, mam andzieje ze nigoko nie pominelam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 13:56
Asha, 25staraczka25, Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:nie rycz nie warto
Asha, Cwalinka, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:jest mi tak cholernie przykro że masakra...rozjebało mnie...laski potrzebują pomocy, walczą a ta zgłasza do usunięcia wątki, które są często jedynym ratunkiem...i proponuje że Ci receptę wyśle...a Ty w Anglii ją na pewno kurwa wykupisz nie?...brak mi słów...rozpierdoliło mnie na amen
marnut, Asha, mik82, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:jest mi tak cholernie przykro że masakra...rozjebało mnie...laski potrzebują pomocy, walczą a ta zgłasza do usunięcia wątki, które są często jedynym ratunkiem...i proponuje że Ci receptę wyśle...a Ty w Anglii ją na pewno kurwa wykupisz nie?...brak mi słów...rozpierdoliło mnie na amen
No mnie to yez rozkurwilo juz na maksamik82 lubi tę wiadomość