Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:dopóki ta cholera nie przyjdzie bede sie denerwowac. znowu
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:owulacje, starania o fasolke. jaki wynik to juz nikt nie ma wplywu ale przynajmniej macie nadzieje
Hahahahahahaha...ty sluchalas tego co ja tu mowilam przez ostatni tydzien czy tylko udawalas?
Slyszalas zebym ja gdzies powiedziala ze nadzieje ma, bo nie pamietam a wrecz przeciwnie -
amelia04072006 wrote:no mam nadzieje ze juz nie, bo juz mnie cholera bierze. wszystkie cos planujecie a ja jednego cyklu nie moge skonczyc. do dupy to wszystko.
Tam chyba na ulotce jest napisane, że po odstawieniu @ powinna się pojawić od 3 do 10 dni, tak?Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hahahahahahaha...ty sluchalas tego co ja tu mowilam przez ostatni tydzien czy tylko udawalas?
Slyszalas zebym ja gdzies powiedziala ze nadzieje ma, bo nie pamietam a wrecz przeciwnie
jak bys nie wierzyla ze ci sie uda to nie staralabys sie tak dlugo. starasz sie bo masz nadzieje
sluchalam jak nie wierzylas ze dostaniesz owu bo temki nie takie i co? jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:08
-
amelia04072006 wrote:jak bys nie wierzyla ze ci sie uda to nie staralabys sie tak dlugo. starasz sie bo masz nadzieje
sluchalam jak nie wierzylas ze dostaniesz owu bo temki nie takie i co? jest.
Moim zdaniem wcale jej nie bylo
Starac sie staram, zeby sobie nie moc zarzucic ze sie nie staralam ale nie wierze w to ze sie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:09