Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:To się będę bała że jeszcze bardziej mi ten progesteron spadnie :)A jak się coś miało stać to już się stalo.
Ale jak za duzo wezmiesz to tez niedobrze chyba
A masz plamienia? Bo jakby byl faktycznie za niski to bys plamilaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:29
-
shimmer_lip wrote:Oj niech będą tylko niech ta dzidzia szczęśliwie przejdzie przez następne 34 tygodnie
shimmer_lip, Asha lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ale ja 100 mg brałam od początku cyklu do jakiegoś 8 sierpnia. Od 8 brałam 50 mg. Co się stało to się nie odstanie.
Nie mam ale boję się odstawić tą b6.
Decyzja jest twoja kochana, ja tylko podsuwam co tam w tej pustej mojej siedziamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a potem żeby kolek nie było, a potem zeby nie bylo bolesnego zabkowania, a potem przedszkole, szkola, odpowiednia zona itd. fajnie bedzie
O to to to
Ze nie wspomne o wszystkich stluczeniach, chorobach itdWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:32
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ale ja 100 mg brałam od początku cyklu do jakiegoś 8 sierpnia. Od 8 brałam 50 mg. Co się stało to się nie odstanie.
Nie mam ale boję się odstawić tą b6.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:39
-
"Witamina B6 w zakresie dawek od 50 mg do 200 mg na dobę może być stosowana w okresie ciąży."
"Lekarz może zalecić witaminę B6 w ciąży w dawkach nie przekraczających 50 mg na dobę."
Takie jeszcze znalazłam i więcej nie szukam bo zaczynam popadać w obłęd
W dupie z tym!Asha lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:"Witamina B6 w zakresie dawek od 50 mg do 200 mg na dobę może być stosowana w okresie ciąży."
"Lekarz może zalecić witaminę B6 w ciąży w dawkach nie przekraczających 50 mg na dobę."
Takie jeszcze znalazłam i więcej nie szukam bo zaczynam popadać w obłęd
W dupie z tym!
Bidulo tyshimmer_lip, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:To juz praktycznie od wtorku czekamy na @ u ciebie?
Moze przyjsc w kazdym momencieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 20:45
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no i z kazdym dniem bardziej ja czuje. jak patrze na wykres to temperatury przed dupkiem byly juz tak nisko ze pewnie sama by niedlugo dobila. dupek jednak rozwala u mnie temperatury. na + ze zlagodzil psm. obym nie musiala dlugo czekac na @.
No juz wystarczy tego czekania u ciebie juz czas najwyzszy