Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Jeszcze chwilka i będzie z górki i zaczniesz nowy cykl. Tylko postaraj się nie denerwować i czekać na @. Już jest blisko. Po skończeniu brania dupka @ najwcześniej powinna przyjść po 3 dniach i miejmy nadzieję, że tak będzie właśnie, ale jeśli się przesunie kilka dni to już i tak bliżej niż dalej i ten cholerny cykl się wreszcie skończy.
Tam chyba na ulotce jest napisane, że po odstawieniu @ powinna się pojawić od 3 do 10 dni, tak? -
Asha wrote:Moim zdaniem wcale jej nie bylo
Starac sie staram, zeby sobie nie moc zarzucic ze sie nie staralam ale nie wierze w to ze sie uda -
amelia04072006 wrote:w skrocie - pierdolisz. wmawiasz zsobie, ze ci sie nie uda, bo latwiej bedzie ci sie pogodzic z niepowodzeniem. tak dlugo sie nie udawalo, ze sie nie dziwie. ale wedlug wszystkich zasad jakie znam masz owu.
Znam swoj organizm troche i objawow nawet nie mialam tak jak zawsze, moze to wynik prochow, nie wiem, ale po prostu inaczej bylo niz w kazdym innym miesiacu i tyleamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Oj to marnie mus cos pomyslec, niech on do ciebie przyjdzie, zalacz dzieciom film i szybciora jakiegos
-
Katjaa wrote:nie bardzo żeby tu przychodził bo te dzieci duże są i nie dadzą już się na bajki naciągnąć... a nie daj Boże oni w tym czasie wpadną to będzie lipa...
No to musisz zacisnac szparke, wcisnac sluzik spowrotem do srodka, zacisnac zeby i czekac..wyjscia nie ma -
Asha wrote:Znam swoj organizm troche i objawow nawet nie mialam tak jak zawsze, moze to wynik prochow, nie wiem, ale po prostu inaczej bylo niz w kazdym innym miesiacu i tyle
-
amelia04072006 wrote:bierzesz costangusa - czu cos tam. pewno on ci zlagodzil objawy. zreszta tylko 20 czy 40% kobiet odczuwa bole owulacyjne ktore moga trawc kilka minut lub kilka dni. nie musisz miec co miesiac tych samych objawow
Ja je mam od 6 /7 lat w kazdy miesiac praktycznie
To yak boli kurewsko ze tego sie nie da niezauwazycWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:23
-
Pozyjemy zobaczymy...czeamy...kurwa...znowu na wszystko trzeba czekac szkoda ze nam za ta cierpliwosc nikt nie placiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2014, 21:29