Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalika
ty jedziesz kurna z tymi tortami
hahahahahhaah zajebiste...ty musisz jebnac na czesc naszego watka jakis taki ostry hahahahha
Ogorkowa pociskalam ...dlatego mnie nie byloWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 11:30
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:kurde mialobyc cytuaj a nie polob
a czemu cie wkurwi?
Bo do niego nie dociera jak mu sie mowi, ze nie ma biletu na dany dzien...on chce i tyle i tak jest za kazdym razem, juz pomijam ze moglby sobie tezn pieprzony bilet sam kupic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ..ja dopeiro wrocilam ze spotkania.. truja mi dupe wsciekla jestem jak cholera.. ;/ ni epwoeidza od razu o cobiega tylko ..aa szkoda gadac ;/
Asha nie chodzi o to ze poczulam sie olana- po porstu ni epoczulam sie w temaci e..a wtedy nie gadalaysmy o kotach .. tylko tak ogolnie przywitalam sie i cos napisalam.. ale nie wazne ..
Marnut kochana ja wieze ze to nie tylko cienie
dobra lece nadrobic 3 str albo i wiecejCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra biszkopt w piekarniku czekam aż się upiecze i uciekam po prezent
kurwa i tu mi zejdzie co można kupić facetowi
chyba poprzestanę na gift card i niech sobie sam coś wybierze
tak będzie najlepiej
Witaj Aniu bo długiej nie obecności co słychaćpisz z większą ilością szczegółów a potem będę czytać
Cwalinka zajebiste torty no ja Ci mówiłam że mój to amartoszczyznazmień zawód i rob torty na zamówienie
ja z takim talentem już dawno bylabym na działalności
Asha nie nerwuj się kochana :* :*Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny