Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no dziewczyny jestescie mega z tymi toratmi
chcialabym choc jakis najprostszy zorbic.. za to musze sie pochwalic robie super biszkopt
Staraczka ..u mnei nie za duzo .. ciagle pracuje.. i juz mi to bokiem wychodzi ale tak to jest jak nagle jedna dziewczyna sie rozchoruje w jednej placowce i prosza zebym zastaapila w drugim jest kontrola wiec co rusz cos sprawdzam i wisze na tel, trzeci aplacowka chce zeby im zorbic zestawienia ile moga jesczez robic kontraktu .. a maja 9 placowek.. ;/ a czwarta trafila sie przypadkiem bo kobita ktora wczensije zajmowala sie oraganizacja placowki . i rozliczeniami z NFZ zostawila ich na koniec miesiaca doatkowo zabierajac czesc dokumentow ;/ wiec jedna placowke buduje od zera prawie.. bo lekarze poznikali.. ..zostalo kilku.. wogole nie wiem jak ktos moze tak nieodpowiedzialnie zostawiec placowke.. ;/ zero informacji ze rezygnuje a jak zadzownili do niej to powiedziala ze trudno juz ja to nie obchodzi ;/
mezu dzielnie dalej lyka tabsy,...czas leci
mam nadzieje ze do konca miesiaca wszytsko sie ustabilizujei wreszcie bede mogla na spokojnie wziasc sie za angielski .bo dzis nie bede mogla byc na zajeciach .. ;/
no i czas sie wziasc za porzadkiniedlugo swieta
mam ambitny plan sama zrobic bombki
Asha jak tam przygotowana do wyjazdu ??
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:no to Aniu masz niezly zamet
recznie robione ozdobyjestem ZA
w tamtym roku z mloda robilysmy jak bylysmy w szpitalustwierdzilam ze moge zrobic takie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:myu w tamtym roku robilismy baletnice z papieru i lancuch papierowy
a rok wczesniej na choince same pierniki i czerwone kokardki wisialyehhh
Asha a moze nie przyjdziea dwa nawet jesli przyjdzie to czy warto rezygnowac z relaxu przez nia ??
a co do psychiki to moze wlasnie lepiej pojechac trohe odpoczac ??
no ale to i tak wybor nalezy do CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 12:41
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:jej pamietam te papierowe łancuchy
ehhh
Asha a moze nie przyjdziea dwa nawet jesli przyjdzie to czy warto rezygnowac z relaxu przez nia ??
Ty powaznie to mowisz czy sobie jaja robisz? O jakim relaksie ty mowisz? Jak szmate dostane to jaki to relaks jak nastepny miesiac zmarnowany...i jeszcze mam udawac ze wszystko jest spoko i sie nic nie stalo...piszesz tak jakbys soe nie starala wogole -
Asha wrote:Ty powaznie to mowisz czy sobie jaja robisz? O jakim relaksie ty mowisz? Jak szmate dostane to jaki to relaks jak nastepny miesiac zmarnowany...i jeszcze mam udawac ze wszystko jest spoko i sie nic nie stalo...piszesz tak jakbys soe nie starala wogole
wole to niz siedzenie i rozmyslanie..
ale mowie kazda przechodzi to inaczej.. ja poukladalam sobie pewne rzeczy .. i wiem ze rownie dobrze dziecka moge nie miec.. bo i takie sa sytuacje..i nie bede rozpaczala nad kazda @ wole isc na spacer z mezmem.. cos porobic.. a jakbym w tym czasie miala wyjazd.. to byloby to najlepsze wyjscie ...
no ale moze dlatgeo tak na to patrze bo wiem ze my dzieci naturalnie nie mozemy miec.. i z tym sie pogodzilam..
jesli urazilam to sory ..Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny