Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie no dziewczyny jestescie mega z tymi toratmi
chcialabym choc jakis najprostszy zorbic.. za to musze sie pochwalic robie super biszkopt 
Staraczka ..u mnei nie za duzo .. ciagle pracuje.. i juz mi to bokiem wychodzi ale tak to jest jak nagle jedna dziewczyna sie rozchoruje w jednej placowce i prosza zebym zastaapila w drugim jest kontrola wiec co rusz cos sprawdzam i wisze na tel, trzeci aplacowka chce zeby im zorbic zestawienia ile moga jesczez robic kontraktu .. a maja 9 placowek.. ;/ a czwarta trafila sie przypadkiem bo kobita ktora wczensije zajmowala sie oraganizacja placowki . i rozliczeniami z NFZ zostawila ich na koniec miesiaca doatkowo zabierajac czesc dokumentow ;/ wiec jedna placowke buduje od zera prawie.. bo lekarze poznikali.. ..zostalo kilku.. wogole nie wiem jak ktos moze tak nieodpowiedzialnie zostawiec placowke.. ;/ zero informacji ze rezygnuje a jak zadzownili do niej to powiedziala ze trudno juz ja to nie obchodzi ;/
mezu dzielnie dalej lyka tabsy,...czas leci
mam nadzieje ze do konca miesiaca wszytsko sie ustabilizuje
i wreszcie bede mogla na spokojnie wziasc sie za angielski .bo dzis nie bede mogla byc na zajeciach .. ;/
no i czas sie wziasc za porzadki
niedlugo swieta 
mam ambitny plan sama zrobic bombki
Asha jak tam przygotowana do wyjazdu ??
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
noo mi sie bardzo podobaly jak uczylam terapeutow zajeciowych i robiliCwalinka wrote:no to Aniu masz niezly zamet
recznie robione ozdoby
jestem ZA
w tamtym roku z mloda robilysmy jak bylysmy w szpitalu
stwierdzilam ze moge zrobic takie
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jej pamietam te papierowe łancuchyCwalinka wrote:myu w tamtym roku robilismy baletnice z papieru i lancuch papierowy
a rok wczesniej na choince same pierniki i czerwone kokardki wisialy
ehhh 
Asha a moze nie przyjdzie
a dwa nawet jesli przyjdzie to czy warto rezygnowac z relaxu przez nia ??
a co do psychiki to moze wlasnie lepiej pojechac trohe odpoczac ??
no ale to i tak wybor nalezy do Ciebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 12:41
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:jej pamietam te papierowe łancuchy
ehhh 
Asha a moze nie przyjdzie
a dwa nawet jesli przyjdzie to czy warto rezygnowac z relaxu przez nia ??
Ty powaznie to mowisz czy sobie jaja robisz? O jakim relaksie ty mowisz? Jak szmate dostane to jaki to relaks jak nastepny miesiac zmarnowany...i jeszcze mam udawac ze wszystko jest spoko i sie nic nie stalo...piszesz tak jakbys soe nie starala wogole -
ja własnie w te dni po porstu staram sie czyms zajac .. zeby nie myslec.. i dla mnie wlasnie wyjazd jest najlepsza forma.Asha wrote:Ty powaznie to mowisz czy sobie jaja robisz? O jakim relaksie ty mowisz? Jak szmate dostane to jaki to relaks jak nastepny miesiac zmarnowany...i jeszcze mam udawac ze wszystko jest spoko i sie nic nie stalo...piszesz tak jakbys soe nie starala wogole
wole to niz siedzenie i rozmyslanie..
ale mowie kazda przechodzi to inaczej.. ja poukladalam sobie pewne rzeczy .. i wiem ze rownie dobrze dziecka moge nie miec.. bo i takie sa sytuacje..i nie bede rozpaczala nad kazda @ wole isc na spacer z mezmem.. cos porobic.. a jakbym w tym czasie miala wyjazd.. to byloby to najlepsze wyjscie ...
no ale moze dlatgeo tak na to patrze bo wiem ze my dzieci naturalnie nie mozemy miec.. i z tym sie pogodzilam..
jesli urazilam to sory ..
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny

35odc.