Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha najpierw dostan odpowiedz czy was przeniosa .. moze akura sie uda
ja trzymam mocno kciuki zbey sie udalo -
Asha wrote:Wiesz co gdzies niedaleko...dla mnie to nawet znaczenia nie ma gdzie...i wacale mnie to niepodnieca i mozliwe ze nie pojade jak @ przyjdzie wiec nawet gadac mi sie nie chce na ten temat , sorry
Mow co u gina bo to ciekawsze jest
U gina się pozytywnie zaskoczyłam...w poniedziałek było puściutko, wszystkie pęcherzyki poniżej 8 mm a dziś jest dominujący i to jaki? prawie 18 mmmNo morda mnie się tak ucieszyła na to info .... Jutro mam zrobić estradiol i jak będzie ok to oczywiście stary znów zrobi zastrzyk i jedziemy
Cwalinka, Ania_84, Asha, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:ok rozumiem, to tylko mam nadzieję że jakoś to przetrwasz...ja mam nadzieję że Twoja @ nie przyjdzie ale to moje tylko
U gina się pozytywnie zaskoczyłam...w poniedziałek było puściutko, wszystkie pęcherzyki poniżej 8 mm a dziś jest dominujący i to jaki? prawie 18 mmmNo morda mnie się tak ucieszyła na to info .... Jutro mam zrobić estradiol i jak będzie ok to oczywiście stary znów zrobi zastrzyk i jedziemy
moze wczesniej go nie wychwycil
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:ok rozumiem, to tylko mam nadzieję że jakoś to przetrwasz...ja mam nadzieję że Twoja @ nie przyjdzie ale to moje tylko
Aaaaaaaa no to piknieale stresik byl hahahhahaha
-
Cwalinka wrote:Mik ciesze sei baardzo na ten dominujacy pecherzyk
a o miesniaku rozmawialiscie?Na razie jest malutki bo niecały 1 cm ma więc póki co go będzie obserwował i nic z nim nie będzie robił. Naj;epszym lekarstwem na niego jest ciąża
bo wtedy progesteron jest wysoki i nie ma miesiączki a mięśniaki mają tendencję rosnąć przy każdej kolejnej miesiączce
Asha, marnut lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:a ja estradiol mam zrobic w 3 dc, tak mi ginek kazal
-
Asha wrote:Aaaaaaaa no to piknie
ale stresik byl hahahhahaha
Cwalinka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:bo Ty estradiol robisz w innym celu niż ja, ja robię jutro żeby sprawdzić czy pęcherzyk jest dojrzały i móc mieć podany zastrzyk na pęknięcie
-
mik82 wrote:tak i powiedział że mięśniaki są często u kobiet z niskim progesteronem i to jest niestety moja bolączka
Na razie jest malutki bo niecały 1 cm ma więc póki co go będzie obserwował i nic z nim nie będzie robił. Naj;epszym lekarstwem na niego jest ciąża
bo wtedy progesteron jest wysoki i nie ma miesiączki a mięśniaki mają tendencję rosnąć przy każdej kolejnej miesiączce
No to w sumie dobra wiadomosc, bo ty juz w ciazy bedziesz wtym miesiacu to duzo nie urosnieCwalinka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:aha, to nawet nie wiedzialam, a ja w jakim celu moge go robic na poczatku cyklu, bo info sie nie doszulalam
-
Asha wrote:No to w sumie dobra wiadomosc, bo ty juz w ciazy bedziesz wtym miesiacu to duzo nie urosnie
ja już parę miechów w ciąży jestem
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny