Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:
to ja dalej chuja wiem
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:hahaha...estardiol się sprawdza w 3 dc tak jak lh i fsh żeby zobaczyć czy ma odpowiedni poziom żeby pęcherzyk mógł dojrzeć przed samą owu estradiol osiąga najwyższą wartość i przyjmuje się że jak jest >200 to pęcherzyk jest dojrzały. Ja muszę mieć pewność że pęcherzyk jest dojrzały żeby móc podać zastrzyk na pękniecie, żeby nie podać go za wcześnie bo będzie za słabe jajo
Jestem naprawde wdzieczna ze to wyjasnilasale ja za godzine zapomne
kurwa
masakra
-
Asha wrote:Pare mieszkow hahahah mi juz 4 rok zaraz bedzie lecial hahahhaha
A Ty to już w ogóle masz...
-
Asha wrote:Jestem naprawde wdzieczna ze to wyjasnilas
ale ja za godzine zapomne
kurwa
masakra
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kocham cie
ale nie mow tak bo bede ryczec zarz kurwa znowu
no już nie Kochana....ale nie mówiłam Ci o tym, ja dzięki Tobie zrozumiałam moją mamę... Ona ma naczyniaka w głowie i bierze leki przewipadaczkowe na to i mnie irytowała bo po 10 razy pytała się mnie o to samo i myślałam że to starcze u niej, a dzięki Tobie wiem że to te jej cholerne leki
-
mik82 wrote:
no już nie Kochana....ale nie mówiłam Ci o tym, ja dzięki Tobie zrozumiałam moją mamę... Ona ma naczyniaka w głowie i bierze leki przewipadaczkowe na to i mnie irytowała bo po 10 razy pytała się mnie o to samo i myślałam że to starcze u niej, a dzięki Tobie wiem że to te jej cholerne leki
Oooooomik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMIK!!!! Super! Szalenie się cieszę
. Miałam nadzieję, że będzie dobrze, ale te wieści są po prostu bombowe! Cieszę się, że napisałaś tu, bo ja niestety nie zobaczę co u Ciebie pod wykresem, cofnęłaś udostępnienie jak widzę - może i dobrze.
Teraz tylko Amelia.
Asha - rozumiem. Robienie dobrej miny do złej gry nie jest i moją mocną stroną.
Ania84 - no dobrej propozycji pracy to jak ze świecą szukać.
Asha, mik82 lubią tę wiadomość