Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:dziwne to wszystko, nikt tu nie zagladal a ty nagle wysypało sie .
moze to przez ten watek co tamta mloda laske broniłysmy ?
Wiem wlasnie, to samo mowilam dzisiaj
Mozliwe, cholera wie, ale to akurat dwie wczorajamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam, ale chyba na chwilę... Poszłam grzebnąć - ślimak płodny jak ta lala, szyja prawie nieosiągalna, ale jest jedno małe ale... Straszny ból przy wejściu i na początku pochwy przy dotyku... chyba wcześniej czegoś takiego nie doświadczyłam...
W ogóle całe to miejsce mam wrażenie, że jest jakieś dziwne...
Jeszcze zagooglałałam co to może być (oczywiście nie musi) i mnie to jeszcze bardziej dobiło. Kurwa jak nie urok to sraczka i przemarsz wojska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:03
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wiem wlasnie, to samo mowilam dzisiaj
Mozliwe, cholera wie, ale to akurat dwie wczoraj -
Redhotka wrote:Wróciłam, ale chyba na chwilę... Poszłam grzebnąć - ślimak płodny jak ta lala, szyja prawie nieosiągalne, ale jest jedno małe ale... Straszny ból przy wejściu i na początku pochwy przy dotyku... chyba wcześniej czegoś takiego nie doświadczyłam...
Jeszcze zagooglałałam co to może być (oczywiście nie musi) i mnie to jeszcze bardziej dobiło. Kurwa jak nie urok to sraczka i przemarsz wojska...
googla nie czytaj. ja juz kilka razy mialam guza mozguRedhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Wróciłam, ale chyba na chwilę... Poszłam grzebnąć - ślimak płodny jak ta lala, szyja prawie nieosiągalna, ale jest jedno małe ale... Straszny ból przy wejściu i na początku pochwy przy dotyku... chyba wcześniej czegoś takiego nie doświadczyłam...
Ale otwatra szyja czy zamknieta?
Maze gdzies zadrapalas albo stary zadrapal,i dopiero teraz czujesz? A przy goleniu albo cos? Nie wiem ....zobacz dobrze gdzie cie boli -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dwie młode wiec pewno skoro stanelysmy w obronie tamtej to pomyslaly ze tu znajda pomoc. kurna tylko to nie watek o objawach. szuka pomocy ok ale weszla wyszla i tyle jej bylo
No...nie wiem jakos tak dziwnie...ze akurat wczoraj i to akurat nowo zalozone profile -
amelia04072006 wrote:i jedna i druga na koncu cyklu, wiec sa niecierpliwe i szukaja potwierdzenia ze sa w ciazy
No wiem wlasnie, bez sensu ...taka gadka z kims ...co bys nie powiedziala i tak jest bez sensu bo to nie to co chca uslyszec hahahahmarnut, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No wiem wlasnie, bez sensu ...taka gadka z kims ...co bys nie powiedziala i tak jest bez sensu bo to nie to co chca uslyszec hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 20:15