Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście że się wam skromnie przedstawie hee
No więc Patrycja jestem 23 l. ..jestem po 2 poronieniach jedno 2 lata temu jedno w tym roku w maju..
I tak ogolnie to nie wiem co wam moge jeszcze o sobie napisac...
Ale mam pytanko wiecie moze po którym poronieniu mozna dostac skierowanie do poradni genetycznej ?
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzoosiaa wrote:Oczywiście że się wam skromnie przedstawie hee
No więc Patrycja jestem 23 l. ..jestem po 2 poronieniach jedno 2 lata temu jedno w tym roku w maju..
Ale mam pytanko wiecie moze po którym poronieniu mozna dostac skierowanie do poradni genetycznej ?
niestety w tej tematyce nie pomoge, ale wydaje mi sie ze chyba juz po drugim, glowy nie dam
-
nick nieaktualny
-
Noo wlasnie poszlam di wc bo mnie brzuch zaczal nsparzac ale nic nie bylo pogmeralam bo mowie jakos tak dziwnie a tu krew no ti mowie a siusiu zrobie no i juz pokecialo
-
zoosiaa wrote:Oczywiście że się wam skromnie przedstawie hee
Mozesz napisan np...ile sie staracie...czy masz juz jakies dzieci...czy robilas badanie, czy bierzesz jakies leki, wspomagacze itd itdCwalinka lubi tę wiadomość