Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To bylo takie spontaniczne.. bylam załamana po tym poronieniu szukalam wszystkiego.. a moj kiedy pracowal u tego lekarza i dal nam jeszcze zniżzke na tym badaniu 150 zl takie badanie a wzial ode mnie 100 .. i ogolnie mowil ze musze sie oczyscic z tego i to wszystko u niego to ze po znizkasz to wyjdzie jakies 1000 zł... masakra.. odpuscilam go bo zrozumialam ze on mi nie pomoze zajsc tylko zeskrobie ze mnie co do złotówki..
-
nick nieaktualnyzoosiaa wrote:pójdziesz prywatnie oleją cie i dla kasy powiedza ze jest dobrze choć nie jest.. pójdziesz panstwowo jest to samo tylko gorzej...
tragedia
panstwow tez bylam i dostlam kilka skierowan nawet na HSG, ale hahsimoto sama musialam zdiagnozowac -
Cwalinka wrote:Dotikowi juz progesteron wali ;p i nie nadazaAsha wrote:Ona jak Magis hahaha jeden post na 4 strony hahaha spodobal jej sie pomysl hahaha
obrażacie mnie! przygotujcie się na konsekwencje!Cwalinka, Asha, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyzoosiaa wrote:To bylo takie spontaniczne.. bylam załamana po tym poronieniu szukalam wszystkiego.. a moj kiedy pracowal u tego lekarza i dal nam jeszcze zniżzke na tym badaniu 150 zl takie badanie a wzial ode mnie 100 .. i ogolnie mowil ze musze sie oczyscic z tego i to wszystko u niego to ze po znizkasz to wyjdzie jakies 1000 zł... masakra.. odpuscilam go bo zrozumialam ze on mi nie pomoze zajsc tylko zeskrobie ze mnie co do złotówki..
Cwalinka, Asha, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzoosiaa wrote:pójdziesz prywatnie oleją cie i dla kasy powiedza ze jest dobrze choć nie jest.. pójdziesz panstwowo jest to samo tylko gorzej...
tragedia
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zoosiaa wrote:pójdziesz prywatnie oleją cie i dla kasy powiedza ze jest dobrze choć nie jest.. pójdziesz panstwowo jest to samo tylko gorzej...
tragedia
A cczemu pomiarow nie robiesz? Juz bys mogla sama sobie tutaj pomoc
Znalezienie dobrego gina to wiecej niz polowa sukcesuCwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny