X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • dotik Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ry mnie tu nie obrazaj kurwa B-) ja progesterona mam w piczy

hahahahaha :P

Asha, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:

Ty widze madazasz dzisiaj zajebiscie hahahaha

25staraczka25, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Co on specjalnie tak czy co :O
    nie to u niego naturalne zachowanie :P zawsze mu sie wtedy bardziej chce i ciezej znosi posuche a ze ja lodow nie lubie to mi marudzi :P

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    nie to u niego naturalne zachowanie :P zawsze mu sie wtedy bardziej chce i ciezej znosi posuche a ze ja lodow nie lubie to mi marudzi :P

Jara go zakazany owoc mowisz :-P

Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staramy sie 4 lata ogolnie zadnych piguł anty nie biore i nigdy nie bralam.. i ogolnie zadnych zabezpieczen.. 2 razy widzialam 2 krechy i tak szybko sie radosc skonczyla.. teraz donosilam do 9 tyg ..:/ i jak tylko zobaczylam róż na majtkach odrazu zebralam swojego i do szpitala pojechalismy nie czekalam ani chwili.. a tam i tak lezalam jak na wymarcie.. nikt do mnie nieprzychodzil tylko sie dowiedzialam ze jest zagrozenie poronieniem, ale zeby ratowac to nic zaintersowania z ich strony.. jeszcze na drugi dzien ordynator przyszedl i powiedzal " ciąża sobie poszła " i odszedl..
    Nie wiem kochane moze wy jakos pomozece co robic jak robic by stal sie ten cud i trwal az do konca..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    :D :D :D :D to musi się nauczyć korzystać jak jej nie ma :D ale to tak jak z paleniem jak leżą i wiesz że możesz to ci się nie chce ale jak się skończą a nie masz gdzie kupić to masakra :D coś w ten deseń

Cwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Jara go zakazany owoc mowisz :-P
    dokladnie tak :D

• Asha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    staramy sie 4 lata ogolnie zadnych piguł anty nie biore i nigdy nie bralam.. i ogolnie zadnych zabezpieczen.. 2 razy widzialam 2 krechy i tak szybko sie radosc skonczyla.. teraz donosilam do 9 tyg ..:/ i jak tylko zobaczylam róż na majtkach odrazu zebralam swojego i do szpitala pojechalismy nie czekalam ani chwili.. a tam i tak lezalam jak na wymarcie.. nikt do mnie nieprzychodzil tylko sie dowiedzialam ze jest zagrozenie poronieniem, ale zeby ratowac to nic zaintersowania z ich strony.. jeszcze na drugi dzien ordynator przyszedl i powiedzal " ciąża sobie poszła " i odszedl..
    Nie wiem kochane moze wy jakos pomozece co robic jak robic by stal sie ten cud i trwal az do konca..

Luty ci nie dali ani nic? A progesteron sprawdzalas?

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    musisz znalzesc dobrego lekarza, 4 lata sporo czasu, robilas jakies badani hormonalen progesteron prolaktyna cokolwiek?

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    dokladnie tak :D

To mu powiedz ze w owu masz @@@ :-D to z jezorem bedzie latal wtedy wywalonym hahahahah

25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To mu powiedz ze w owu masz @@@ :-D to z jezorem bedzie latal wtedy wywalonym hahahahah
    :D :D :D :D

Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    długo bardzo ... właśnie jak badania u Ciebie wyglądają sprawdzali Ci hormony dostałaś jakiś wspomagacz luteinę lub coś innego ??

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    gdzie Ty się chowasz babo ?? :D

dotik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Dotikowi juz progesteron wali ;p i nie nadaza :D

Asha, 25staraczka25, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:

Ona jak Magis hahaha jeden post na 4 strony hahaha spodobal jej sie pomysl hahaha

25staraczka25, Cwalinka, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    Dotikowi juz progesteron wali ;p i nie nadaza :D

Dobrze ze ja nadazam tylko ze nie ogarniam :-/

Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

• zoosiaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie.. pani ginekolog ktora mnie przyjela i badala najpierw napisala w mojej karcie luteina 2x i kwas foliowy a za chwile skreslila luteina i kazala tylko podawac kwas foliowy.. .. tak sprawdzalam progesteron razem jak robilam bete.. moja 1 beta wynosila 351,50 progesteron 18,15 kolejna bete robilam po 3 dnioavh i miala tylko 395,30 a na drui dzien robilam w szpitalu rano a o 21 trafilam do szpitala i moja beta juz wynosila 40,41 ale jak poszlam z oba tymi wynikami co robilam na wlasna reke to lekarz mowil ze wszystko jest ok ze mam sie nie martwic ze beta jeszcze urosnie.. :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ona jak Magis hahaha jeden post na 4 strony hahaha spodobal jej sie pomysl hahaha
    :D :D :D :D hahaha to chyba że tak

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobrze ze ja nadazam tylko ze nie ogarniam :-/
    to tez wynik progesteronu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zoosiaa wrote:
    Nie.. pani ginekolog ktora mnie przyjela i badala najpierw napisala w mojej karcie luteina 2x i kwas foliowy a za chwile skreslila luteina i kazala tylko podawac kwas foliowy.. .. tak sprawdzalam progesteron razem jak robilam bete.. moja 1 beta wynosila 351,50 progesteron 18,15 kolejna bete robilam po 3 dnioavh i miala tylko 395,30 a na drui dzien robilam w szpitalu rano a o 21 trafilam do szpitala i moja beta juz wynosila 40,41 ale jak poszlam z oba tymi wynikami co robilam na wlasna reke to lekarz mowil ze wszystko jest ok ze mam sie nie martwic ze beta jeszcze urosnie.. :/
    to trafialas chyba na jakichs niedouczonych dupkow :/

Asha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość

‹‹ 3116 3117 3118 3119 3120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ