Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Zaraz wstanę trzeba się ogarnąć na 13:40 odbiór wyników
zobaczymy co ciekawego mają dla mnie
to teraz ladnie wstwaj zrob sobei kawke zjedz sniadanko a potem umyj zabki25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Cwalinka - super! Wzięli Cię na sprawdzenie, sprawdzili, zadowoleni są no i szykują Ci ciepłą posadkę
. A Ty: w ciążę, na L4 i tyle
.
Staraczka - szczęśliwy człowiek!
25staraczka25, marnut, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDotik - rękawiczki, czapka, szalik, kurtka, ciepłe buty i kubek gorącej, parującej herbaty w dłoniach - jak Eskimos na wczasach
.
A komputery Wam tam nie zamarzają?
Cwalinka - życzę w takim razie, żebyś ciążę przeszła bez cienia dolegliwości i mogła się cieszyć pracą zawodową jak najdłużej.
Staraczka - bardzo fajny wykres Ci się rysuje!
Cwalinka, 25staraczka25, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no jest masakra albo ja jakimś dziwolągiem jestem i tak mi zimno. chyba jakiś telefon do administracji zrobię, niech mi ciepło dadzą! i usłyszę pewnie: ja rozumiem że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno.
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:no jest masakra albo ja jakimś dziwolągiem jestem i tak mi zimno. chyba jakiś telefon do administracji zrobię, niech mi ciepło dadzą! i usłyszę pewnie: ja rozumiem że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno.
-
nick nieaktualnydotik wrote:no jest masakra albo ja jakimś dziwolągiem jestem i tak mi zimno. chyba jakiś telefon do administracji zrobię, niech mi ciepło dadzą! i usłyszę pewnie: ja rozumiem że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno.
współczuję kochana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny