X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzoskwinka to się dopiero urodzi :).
    No i w końcu wróciło mi spanie, bo już się zaczynałam martwić.

Jak u Ciebie dzisiaj? Kiedy mają zamiar mianować Cię kierownikiem ;D?

• dotik Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siedzę w pracy w rękawiczkach i szaliku.

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Brzoskwinka to się dopiero urodzi :).
    No i w końcu wróciło mi spanie, bo już się zaczynałam martwić.

Jak u Ciebie dzisiaj? Kiedy mają zamiar mianować Cię kierownikiem ;D?
    a u mnie w sumie w miare, ogladam se gory na moim wykresie :)
    a wiesz cosik sie dzieje na zakladzie u nas, roszady wewnatrz komorki mojej i licze na to ze mnie przezuca :) i dostane normalna umowe, taka mala glupia nadzieja :D ale czas pokaze

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    siedzę w pracy w rękawiczkach i szaliku.
    tobie tak zimno czy nie grzeja?

• dotik Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    tobie tak zimno czy nie grzeja?

niby grzeją, ale te kaloryfery stare i ledwo ciepłe, plus wysokie pomieszczenie i nieszczelne okna. stąd kosta :/

jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:
    niby grzeją, ale te kaloryfery stare i ledwo ciepłe, plus wysokie pomieszczenie i nieszczelne okna. stąd kosta :/
    brrrrr to jeszcze herbatke zapodaj

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotik wrote:

Może zacznij z farelką przychodzić do pracy? Niech im nażre prądu, zapłacą za niehumanitarne traktowanie pracowników!

Cwalinka - no umowa by Ci bardzo ułatwiła: byłabyś bezpieczna przez ciążę, po porodzie, a jak sprytnie pokombinujesz, to i rok po macierzyńskim ;).

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Może zacznij z farelką przychodzić do pracy? Niech im nażre prądu, zapłacą za niehumanitarne traktowanie pracowników!

Cwalinka - no umowa by Ci bardzo ułatwiła: byłabyś bezpieczna przez ciążę, po porodzie, a jak sprytnie pokombinujesz, to i rok po macierzyńskim ;).
    ojj tak bylabym duzo spokojniejsza bo macierzynski by mnie sie nalezal :)
    no ale poki co nic nie wiadomo cos sie dzieje ale nie wiadomo co kogo czeka bo nikt nic nie mowi wiec poki co cicha szaa by nie zapeszac

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka nadciaga :D

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiu a ty gdzie znowu jestes?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    ojj tak bylabym duzo spokojniejsza bo macierzynski by mnie sie nalezal :)
    no ale poki co nic nie wiadomo cos sie dzieje ale nie wiadomo co kogo czeka bo nikt nic nie mowi wiec poki co cicha szaa by nie zapeszac
    Kocham takie sytuacje w pracy :D. No nic, mus czekać :D. Myślisz, że po Nowym Roku się wyklaruje, czy to jeszcze bardziej dalekosiężne zmiany?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kocham takie sytuacje w pracy :D. No nic, mus czekać :D. Myślisz, że po Nowym Roku się wyklaruje, czy to jeszcze bardziej dalekosiężne zmiany?
    mysle ze na dniach tzn do konca roku powinno
    bo zmiany zaczely sie tydzien temu a juz dwie osoby zmienily biurka ale nie stanowiska
    zwolnilo sie biurko w pokoju do ktrorego aplikowalam wiec cicha nadzieja jest. mus czekac bo w sumie pewnie sami do konca nie wiedza kierwonicy bo dyrektor decyduje nie

marnut, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    mysle ze na dniach tzn do konca roku powinno
    bo zmiany zaczely sie tydzien temu a juz dwie osoby zmienily biurka ale nie stanowiska
    zwolnilo sie biurko w pokoju do ktrorego aplikowalam wiec cicha nadzieja jest. mus czekac bo w sumie pewnie sami do konca nie wiedza kierwonicy bo dyrektor decyduje nie
    Kurczę, będę trzymać kciuki a "pokój do którego aplikowałaś" mnie zaintrygował :D.
    Kierownicy nawet jak wiedzą to nie powiedzą, bo póki wszystko nie klepnięte na papierze to się może zmienić i wolą nikomu wody z mózgu nie robić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Słonka moje :-)
    Asha właśnie tego się obawiałam że to wszystko wróci razem z tym Stachem . Nie umiem Ci doradzić bo nie miałam doczynienia z epi ani u obcych ludzi ani u bliskich i jedyne co moge to napisać Ci że będę Cię wspierać zawsze , nie ważne jaką decyzję podejmiesz . Bardzo Ci kibicuję i chciałabym żeby wszystko się udało . <3

Witam się z wszystkimi <3
    Ja nawet pospałam :-) . Od 24.30 do rana z jedną pobudka :-D chyba to zmęczenie mnie już dopadło :-*
    Co słychać co robicie?? ;-)

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotikowi zamarzły palce, albo poszła kupić farelkę :). Dotik, BHPowca tam jakiegoś macie? Bo chyba jak jest mniej niż 15st w biurze to pracownicy mogą iść do domu ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Kurczę, będę trzymać kciuki a "pokój do którego aplikowałaś" mnie zaintrygował :D.
    Kierownicy nawet jak wiedzą to nie powiedzą, bo póki wszystko nie klepnięte na papierze to się może zmienić i wolą nikomu wody z mózgu nie robić.
    kochana uzylam skrotu myslowego :) aplikowalam na zupelnie inne stanowisko, na umowe normalna, a podczas rozmowy spytali mnie czy by interesowala mnie umowa zastepstwo teraz tu gdzie jestem, wtedy interesowalo mnie wszystko co spowoduje wplyw gotowki do domu :)
    poza tym dostac sie tutaj do zakładu to super sprawa, bo to jeszcze wmiare dorbze prosperujacy zaklad w miescie, dbaja o pracownikow, jak sie zaczepisz to raczej zostajesz

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    25staraczka25 wrote:
    Hej Słonka moje :-)
    Asha właśnie tego się obawiałam że to wszystko wróci razem z tym Stachem . Nie umiem Ci doradzić bo nie miałam doczynienia z epi ani u obcych ludzi ani u bliskich i jedyne co moge to napisać Ci że będę Cię wspierać zawsze , nie ważne jaką decyzję podejmiesz . Bardzo Ci kibicuję i chciałabym żeby wszystko się udało . <3

Witam się z wszystkimi <3
    Ja nawet pospałam :-) . Od 24.30 do rana z jedną pobudka :-D chyba to zmęczenie mnie już dopadło :-*
    Co słychać co robicie?? ;-)
    no w wreszcie :) i supre ze pospalas :D
    kawke pijesz?

25staraczka25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dotikowi zamarzły palce, albo poszła kupić farelkę :). Dotik, BHPowca tam jakiegoś macie? Bo chyba jak jest mniej niż 15st w biurze to pracownicy mogą iść do domu ;).
    Masakra w takich warunkach pracować :-/ dotik jak ty dajesz rade?

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no w wreszcie :) i supre ze pospalas :D
    kawke pijesz?
    Nie jeszcze leżę :-D

marnut, Cwalinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    kochana uzylam skrotu myslowego :) aplikowalam na zupelnie inne stanowisko, na umowe normalna, a podczas rozmowy spytali mnie czy by interesowala mnie umowa zastepstwo teraz tu gdzie jestem, wtedy interesowalo mnie wszystko co spowoduje wplyw gotowki do domu :)
    poza tym dostac sie tutaj do zakładu to super sprawa, bo to jeszcze wmiare dorbze prosperujacy zaklad w miescie, dbaja o pracownikow, jak sie zaczepisz to raczej zostajesz
    No to ja się podłączam i też będę mocno trzymać kciuki <3

‹‹ 3199 3200 3201 3202 3203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ