Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:Zapomnialam ze ty na nocki chodzisz.
Dlatego gin powiedział, że u mnie mierzenie temp to tylko tak dla samej siebie żeby mniej więcej wiedzieć co i jak i kiedy, bo po tak krótkim śnie może być zaburzona jednak i niedokładna -
amelia04072006 wrote:Ok to cie wkurwie jestes po owu i bole przyszly. I tym razem cie zaskocze bo......... Nie dam se w morde
Ale jakie bole po owu kurna???? Ja sie pytam, tam nie ma prawa byc zadnych boli do cholery!!!!! Przed owu boli po owu boli zaraz bedzie bolalo bo @ no dajcie spokoj bez przesady!!!!! Ale to mnie tak piecze jakby na srodku brzucha jakby miedzy owu i @ chuj wie jak, moze zapalenie pecherza mam -
Asha wrote:Ale jakie bole po owu kurna???? Ja sie pytam, tam nie ma prawa byc zadnych boli do cholery!!!!! Przed owu boli po owu boli zaraz bedzie bolalo bo @ no dajcie spokoj bez przesady!!!!! Ale to mnie tak piecze jakby na srodku brzucha jakby miedzy owu i @ chuj wie jak, moze zapalenie pecherza mam
-
Asha wrote:Ale jakie bole po owu kurna???? Ja sie pytam, tam nie ma prawa byc zadnych boli do cholery!!!!! Przed owu boli po owu boli zaraz bedzie bolalo bo @ no dajcie spokoj bez przesady!!!!! Ale to mnie tak piecze jakby na srodku brzucha jakby miedzy owu i @ chuj wie jak, moze zapalenie pecherza mam