Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:jak tam w milosnym kregu dnie i noce mijaja
-
Katjaa wrote:ehh co tu mówić... o 11 jechalismy na zakupy do większego miasta które leży od naszej miejscowości 30 km no i zaliczyliśmy lasek... teraz wracalismy to nas chętka naszła i u mnie w domu na stole poszło... co dużo mówić jestem taka mega szczęsliwa hehe tak wiem dziwnie to brzmi ale mój świat to w większości seks jest a jak tutaj u Was? jakiejś nowości?
To przynajmniej sie nie pogubisz hahahaha
A tutaj to lepiej nie pytaj, bo obled jest -
amelia04072006 wrote:Petarde w dupe mu wloze przed nastepna owulka zrobie mu wyskokowe zycie
Probuj wszystkiego po koleji ktoros musi zadzialac hahahah
To te jego -co dwa tygodnie- tak kombinuj zeby w owu wyszlo akuratWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2014, 17:56
-
Katjaa wrote:ehh co tu mówić... o 11 jechalismy na zakupy do większego miasta które leży od naszej miejscowości 30 km no i zaliczyliśmy lasek... teraz wracalismy to nas chętka naszła i u mnie w domu na stole poszło... co dużo mówić jestem taka mega szczęsliwa hehe tak wiem dziwnie to brzmi ale mój świat to w większości seks jest a jak tutaj u Was? jakiejś nowości?
-
amelia04072006 wrote:Asha twierdzi ze nie miala owulki i ze dopiero bedzie i bole ma ale to nie owulacyjne i twierdzi ze to pecherz. Ja chyyyyyba tez mialam owulke a reszta tez niemoze dostac tej cholernej owulki i obecnie szukaja pytona
Uwielbiam twoje streszczenia az mi odechciewa gebe otwierac hahaha