Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie ma i nie bedzie zielonegomarnut wrote:A gdzie, cholera, wygodne zielone krzesło????
Zastanawiam się czy iść dziś do gina. Ciekawość mnie zżera, ale serducho i tak będzie widoczne dopiero w przyszłym tygodniu, więc to trochę taka wizyta po nic
.
mam zwykle niebeiskie nie na kolkach
ja pewnie bym poszla, pierwsza wizyte mialam to serducha nie bylo byl to 5ti chyba 3 dzien jakos tak
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiedzialam ze CI sie spodobaAsha wrote:Piekny storczyk Cwalinka...cudny

Ja bym sie chyba wstrzymala jak serducha nie bedzie widac, nie wiem ...a moze bedzie widac hahahha
to sal wlasnie te mini storczyki
i powiem wam ze od razu lepiej w pokoju i kazdy kto w chodzi zauwazyl ze jest jakas zmiana
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:nie ma i nie bedzie zielonego
mam zwykle niebeiskie nie na kolkach
ja pewnie bym poszla, pierwsza wizyte mialam to serducha nie bylo byl to 5ti chyba 3 dzien jakos tak
A jakby na zielone pokrowiec walnąć, skoro im kolor przeszkadza
?
W dwóch poprzednich ciążach też byłam na USG od razu - i stąd właśnie wiem, że to w zasadzie niczego nie wnosi. Gin zawsze kazał przychodzić 2 tyg później, żeby serducho pooglądać. A wg tego fioletowego kalendarza to serce powinno być widać już we wtorek. Więc tak trochę idiotycznie iść dziś
. Nie wiem. Pewnie wyjdzie w praniu, bo mam zamiar iść dziś na zakupy, będę przechodziła obok lekarza to zajrzę, czy ma dużą kolejkę
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wiem dlaczego, ale kwiaty naprawdę wprowadzają "ciepło" do pomieszczeń - bez nich jest strasznie pusto i bezosobowo, jakoś "zimno"Cwalinka wrote:wiedzialam ze CI sie spodoba
to sal wlasnie te mini storczyki
i powiem wam ze od razu lepiej w pokoju i kazdy kto w chodzi zauwazyl ze jest jakas zmiana
.
U mnie storczyki strajkują. Kwitnąć nie chcą i nie będą
. Jak za okno patrzę to im się nie dziwię
. Byle do wiosny!
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale to mnie zielonego nie wolno zabaracmarnut wrote:A jakby na zielone pokrowiec walnąć, skoro im kolor przeszkadza
?
W dwóch poprzednich ciążach też byłam na USG od razu - i stąd właśnie wiem, że to w zasadzie niczego nie wnosi. Gin zawsze kazał przychodzić 2 tyg później, żeby serducho pooglądać. A wg tego fioletowego kalendarza to serce powinno być widać już we wtorek. Więc tak trochę idiotycznie iść dziś
. Nie wiem. Pewnie wyjdzie w praniu, bo mam zamiar iść dziś na zakupy, będę przechodziła obok lekarza to zajrzę, czy ma dużą kolejkę
.
-
nick nieaktualnyja dodaje nawoz w kuleczkachmarnut wrote:Nie wiem dlaczego, ale kwiaty naprawdę wprowadzają "ciepło" do pomieszczeń - bez nich jest strasznie pusto i bezosobowo, jakoś "zimno"
.
U mnie storczyki strajkują. Kwitnąć nie chcą i nie będą
. Jak za okno patrzę to im się nie dziwię
. Byle do wiosny!
nasz zakladowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzotymarnut wrote:Dawaj firmę, może zapodam moim, bo póki co kupiłam jakiś preparat w płynie, ale chyba się nie sprawdza
.
Póki kwitły było super, ale jak przestały to na dobre
.
nie wiem jak sie ich produkty nazywaja
nigdy opakowan nie widzialam sprzedaja je chyba tylko tutaj
poza tym podobno okres kwietnienia jest raz na 8 tygodni
nie przelewasz ich nie maja za duzo za malo swiatla? -
nick nieaktualnyNa razie kreatywne, ale jak będzie nastolatką to ta kreatywność mi bokiem będzie wychodzićCwalinka wrote:a ogrodek warzywny czy owocowy? i co chodujecie?
Serio masz bardzo kreatywne dziecko
. Coś mi mówi, że szybko osiwieję
.
Ogródek warzywno-owocowy, gdzie maki rosną obok kapusty
. Ale dla żyrafy to pewnie i tak wszystko jedno
.
To będziesz mogła na stałe zamienić swoje krzesło z wygodniejszym krzesłem dla petentów, czy też Ci nie pozwolą
? Wiesz co? A może by tak od nich odszkodowanie wyłudzić za trwały uszczerbek na kręgosłupie przez niewygody
?
Nie przelewam na bank. Bardzo na to uważam. Stoją na "wystawie" południowo-wschodniej. Także nie wiem co jest. Od 3 m-cy nic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:59
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

?