X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pokaze wam moj kwiatek w pracy :D

1ea1d5c899f9406emed.jpg

a17e40bbdbce0bfamed.jpg

no ikotki jak palaja do siebie miloscia bratersko - siostrzana

74dd0695200675f1med.jpg

4ba3faa23a7175cfmed.jpg

5776adb746022f9fmed.jpg

Asha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie, cholera, wygodne zielone krzesło????

Zastanawiam się czy iść dziś do gina. Ciekawość mnie zżera, ale serducho i tak będzie widoczne dopiero w przyszłym tygodniu, więc to trochę taka wizyta po nic :(.

Cwalinka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    A gdzie, cholera, wygodne zielone krzesło????

Zastanawiam się czy iść dziś do gina. Ciekawość mnie zżera, ale serducho i tak będzie widoczne dopiero w przyszłym tygodniu, więc to trochę taka wizyta po nic :(.
    nie ma i nie bedzie zielonego
    mam zwykle niebeiskie nie na kolkach :D

ja pewnie bym poszla, pierwsza wizyte mialam to serducha nie bylo byl to 5ti chyba 3 dzien jakos tak

marnut lubi tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekny storczyk Cwalinka...cudny :-D

Ja bym sie chyba wstrzymala jak serducha nie bedzie widac, nie wiem ...a moze bedzie widac hahahha

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

Ja bym sie chyba wstrzymala jak serducha nie bedzie widac, nie wiem ...a moze bedzie widac hahahha
    wiedzialam ze CI sie spodoba :D to sal wlasnie te mini storczyki
    i powiem wam ze od razu lepiej w pokoju i kazdy kto w chodzi zauwazyl ze jest jakas zmiana ;D

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    nie ma i nie bedzie zielonego
    mam zwykle niebeiskie nie na kolkach :D

ja pewnie bym poszla, pierwsza wizyte mialam to serducha nie bylo byl to 5ti chyba 3 dzien jakos tak

A jakby na zielone pokrowiec walnąć, skoro im kolor przeszkadza ;)?

W dwóch poprzednich ciążach też byłam na USG od razu - i stąd właśnie wiem, że to w zasadzie niczego nie wnosi. Gin zawsze kazał przychodzić 2 tyg później, żeby serducho pooglądać. A wg tego fioletowego kalendarza to serce powinno być widać już we wtorek. Więc tak trochę idiotycznie iść dziś :/. Nie wiem. Pewnie wyjdzie w praniu, bo mam zamiar iść dziś na zakupy, będę przechodziła obok lekarza to zajrzę, czy ma dużą kolejkę :D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:

Ototototo w sedno jak zwykle :D.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    wiedzialam ze CI sie spodoba :D to sal wlasnie te mini storczyki
    i powiem wam ze od razu lepiej w pokoju i kazdy kto w chodzi zauwazyl ze jest jakas zmiana ;D
    Nie wiem dlaczego, ale kwiaty naprawdę wprowadzają "ciepło" do pomieszczeń - bez nich jest strasznie pusto i bezosobowo, jakoś "zimno" :/.

U mnie storczyki strajkują. Kwitnąć nie chcą i nie będą :P. Jak za okno patrzę to im się nie dziwię ;). Byle do wiosny!

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    A jakby na zielone pokrowiec walnąć, skoro im kolor przeszkadza ;)?

W dwóch poprzednich ciążach też byłam na USG od razu - i stąd właśnie wiem, że to w zasadzie niczego nie wnosi. Gin zawsze kazał przychodzić 2 tyg później, żeby serducho pooglądać. A wg tego fioletowego kalendarza to serce powinno być widać już we wtorek. Więc tak trochę idiotycznie iść dziś :/. Nie wiem. Pewnie wyjdzie w praniu, bo mam zamiar iść dziś na zakupy, będę przechodziła obok lekarza to zajrzę, czy ma dużą kolejkę :D.
    ale to mnie zielonego nie wolno zabarac :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie wiem dlaczego, ale kwiaty naprawdę wprowadzają "ciepło" do pomieszczeń - bez nich jest strasznie pusto i bezosobowo, jakoś "zimno" :/.

U mnie storczyki strajkują. Kwitnąć nie chcą i nie będą :P. Jak za okno patrzę to im się nie dziwię ;). Byle do wiosny!
    ja dodaje nawoz w kuleczkach :) nasz zakladowy

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i gdzie polazlyscie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    no i gdzie polazlyscie?
    Trza było ogródek z książeczek ustawić :D.

A te zakładowe kulki Wam fundują :D?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

a nie wiem dostalam od mojej poprzedniej wspolpracownicy :D dzialaja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

a ogrodek warzywny czy owocowy? i co chodujecie?
    Serio masz bardzo kreatywne dziecko

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj firmę, może zapodam moim, bo póki co kupiłam jakiś preparat w płynie, ale chyba się nie sprawdza :/.
    Póki kwitły było super, ale jak przestały to na dobre :(.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Dawaj firmę, może zapodam moim, bo póki co kupiłam jakiś preparat w płynie, ale chyba się nie sprawdza :/.
    Póki kwitły było super, ale jak przestały to na dobre :(.
    Azoty :P nie wiem jak sie ich produkty nazywaja :P nigdy opakowan nie widzialam sprzedaja je chyba tylko tutaj

poza tym podobno okres kwietnienia jest raz na 8 tygodni
    nie przelewasz ich nie maja za duzo za malo swiatla?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    a ogrodek warzywny czy owocowy? i co chodujecie?
    Serio masz bardzo kreatywne dziecko
    Na razie kreatywne, ale jak będzie nastolatką to ta kreatywność mi bokiem będzie wychodzić :D. Coś mi mówi, że szybko osiwieję ;).

Ogródek warzywno-owocowy, gdzie maki rosną obok kapusty ;). Ale dla żyrafy to pewnie i tak wszystko jedno :D.

To będziesz mogła na stałe zamienić swoje krzesło z wygodniejszym krzesłem dla petentów, czy też Ci nie pozwolą ;)? Wiesz co? A może by tak od nich odszkodowanie wyłudzić za trwały uszczerbek na kręgosłupie przez niewygody ;)?

Nie przelewam na bank. Bardzo na to uważam. Stoją na "wystawie" południowo-wschodniej. Także nie wiem co jest. Od 3 m-cy nic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temat krzesla bede negocjowac jak szefuncio wroci i zobaczy na czym siedze :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cwalinka wrote:
    temat krzesla bede negocjowac jak szefuncio wroci i zobaczy na czym siedze :p
    A co na to Małż O.o?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    A co na to Małż O.o?
    ciii nic nie wie :D

‹‹ 3417 3418 3419 3420 3421 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ