Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
moj paszkwilek tez ostatnio zre i sra.. ze juz tak powiem
i tylko laze za nia bo mi folie wpierdziela ;/ nie mam pomyslu jak ja oduczyc ;/
a gdzie reszta ??Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Aniu no nie przesadzaj
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Iza - sorry, niepotrzebnie w ogóle zaczynałam wczoraj temat, ale perspektywą Twoich trojaczków jestem pewnie nie mniej podekscytowana jak reszta dziewczyn. Podobnie jak Staraczka - głęboko wierzę, że cała trójka w zdrowiu przyjdzie na świat, innej opcji nie biorę pod uwagę nawet! Uświadomiłaś mi jednak, że wiara pozostaje tylko wiarą, a Twoje nerwy są w strzępach. Przepraszam.
Przejdę się po wykresach i zaraz wracam.
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki ja spadam dalam jesc zwierzaka bylam z malym na dworze zeby sie zalatwil teraz umylam naczynia i dalej biore sie za prace sorrki ze tak znikam ale musze ogarnac domek poodkurzac umyc podlogi dopoki jestem sama w domciu bo potem moi sie kreca i to mycie idzie na marne..bede wpadac z doskoku
a teraz zycze milego dzionka pa papap
-
nick nieaktualnyrybka wrote:dziewczynki ja spadam dalam jesc zwierzaka bylam z malym na dworze zeby sie zalatwil teraz umylam naczynia i dalej biore sie za prace sorrki ze tak znikam ale musze ogarnac domek poodkurzac umyc podlogi dopoki jestem sama w domciu bo potem moi sie kreca i to mycie idzie na marne..bede wpadac z doskoku
a teraz zycze milego dzionka pa papap
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ja tez wole sprzatac jak moich nie ma w domciu
?
Widziałam, że pies Rybki ma mieć Maniek/Ciapek na imię? Ślicznie! Ale Rybka, ten pies to aby nie ze schroniska, co
?
Ania - przeczytałam uważnie co napisałaś i jak widzę, to jest chyba najtrudniejsza rzecz do przeskoczenia dla wielu kobiet - ten żal, że nie da się naturalnie, normalnie, razem, w miłości i własnej sypialni. Każde zostaje samo na sali operacyjnej, usypianie, znieczulenia, punkcje, transfery itd...
Na priva Ci napisałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witam sie z rana
znowu pospalam
Ania tulam ...to wszystko przez to czekanie cholerne...watpliwosci sie rodza i nadzieja spada
Staraczka ...mow co sie dzieje
Co tam u was laseczki???
czesc Asiu w koncu raczylas sie zjawicale dobrze ze pospalas
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Staraczka jest zla na siebie za wczorajszy tekst
czesc Asiu w koncu raczylas sie zjawicale dobrze ze pospalas
Aaaaaa...to nie zaczailam znowu
No jestem jestem...odsypiam ostatnie dwa tygodnie wstawania o 4Cwalinka lubi tę wiadomość