Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
tak jak obecałam jestem dzisz kawka
nie nadrobie chyba tego coscie tam naskrobały
Co tam u WasCwalinka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas troche sie zmieniło .. maz dostał awansik został doceniony choc nie na tyle zeby dostc umowe ;/ noo ale poki co i tak dazymy do zalozenia dzialanosci wiec czekamy na dofinansowania .. meza stojak strasznie sie spodobal i ma nastepne zamwówienia
wiec chlopak sie troche docenił
ogólnie mam wyrzuty sumienia bo ostatnio rzechodze maly kryzysik.. i mezulkowi sie troche obrywa.. ale wczoaj porozmawialismy i powiedzial ze doskonale mnie rozumie skad te moje flustracje
mniej odwiedzam forum pisze głównie wtedy kiedy ktos cos zapyta w sprawach meskich i nie raz na 30stkach ..musiałam troche sie odizolowac..
myslalam ze uda mi sie zawsze zachowac dystans..ale nie raz nie umiem.. chcialabym miec mozliwosc naturalnego poczecia.. jestem troche zmeczona tymi wszytskimi badaniami.. zabiegami .. ktore nas czekaja.. jazdami kielc - wwa.. przeraza mnie in vitro i stymulacja jazda co 2-3 dni do warszawy .. pozniej punkcja i transfer..
przerza mnie biopsja meza.. im blizej tego wszytskiego tym bardziej nie wiem czy tego chce.. moze po porstu niejest nam pisane dziecko
chyba ten czas.. w styczniu minie rok odkad wszytsko ruszylo..
swieta.. i ta pustka jakos sie tak poglebia..
kiedy juz mysle ze wszytsko sie uklada.. zze sobie wsiopoukladalismy.. wystarczy jedna sytaucja a ja znowu rozbijam sie na 1000 kawalkow.. ;/
estem na siebei wsciekla bo tyle razy to przerabialam a za kazdym razem to samo powraca..
wiem ze inni staraja sie dluzej .. starali.. ale gdybym miala pewnosc ze sie uda.. to bym odpuscila.. a my wciaz nie mamy tej pewnosci .. i wiem ze nikt nam jej nie da..
ostatnie zdanie meza mnie rozbilo.. " chcialby zeby jakis jeden sie zdolalprzebic nie prosze o wiecej tylko o jednego .. ktory dostanie sie do komoreczki i ja zaplodni"
wiec wybaczcie ze nie raz sie nie odzywam..ale pewnych momentach musze sama ze soba dojsc do ładu i składuCwalinka lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a1cef0d0247106d.html
to moja psinkarybka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:dawj jakie?
mnie tam Ciapek pasuje
udobruchalas meza?
ciapek ,maniek,godzilla,kiler,dolar hihihahha a jeszcze moj synek dodaje i niewiemy co wybrac no mi tez najwiecej sie spodobal ciapekAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Ciapek o dobre imie
ja kiedys miałam przez krotki okres na wychowaniu sunia i nazwałam ja Gandziabo latala jakby była na haju
ludzie dziwnie sie na mnie patrzyli ale Gadzia byla zadowolona
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:aniu hm..niebede pisac ze bedzie dobrze bo tu to duzo nieda
pamietaj ze jestesmy
ja wiem ze Wy jestescie
ale jak czuje ze mam taki etap o po porst malo sie wypowiadami jakos to przetrawiamy z mezulkiem
napisałam zeby Wam wyjasnic dlaczego mnieosatatnio tu mniejrybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ciapek o dobre imie
ja kiedys miałam przez krotki okres na wychowaniu sunia i nazwałam ja Gandziabo latala jakby była na haju
ludzie dziwnie sie na mnie patrzyli ale Gadzia byla zadowolona
wypuscilam go na dwor na siku widze ze tupta i chce wejsc wiec otwieram mu okno(czytaj tarasowe okno) a on ciapek pukal mi w okno obok
jego zdziwienie bezcenne
Cwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość