Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Nie no aż tak źle z tymi humorami to tu nie jest...jak wszystkim się nam @ pokończą to znów będzie git
A od Izki jedno wytargam po porodzie
miki mozliwe, ze nie będziesz miala "z czego" wytargać
musialam to napisać bo zrobilo mi sie przykro...
mam dzis zly dzien wiec nie pogadam, trzymajcie sie cieplo wszystkie, paa -
nick nieaktualnyJestem...
Cwalinka, czasem jak czytam Twoje posty o potyczkach z mężem (np. z dziś rana), to się zastanawiam, czy mój ma brata bliźniaka, czy może prowadzi podwójne życie... No jakaś masakra z tymi facetami. Ja mojemu jak zwrócę uwagę, to na chwilę jest ok, tzn. do kolejnego razu...Czasem fajnie się bzyknąć tak na rachu-ciachu bez gry wstępnej, ale kutwa nie zawsze, tylko jak chcica jest! A najgorsze, jak męskie ręce znają drogę tylko w jedno miejsce - no rzesz kurwa ja pierdolę...
Co do obrączki - mój w ogóle nie nosi... Na początku nosił, mimo że "to niewygodne" - czasem jak wracał z roboty (pracuje w garażu, więc ściągał), zapominał jej zabrać ze sobą i się wracał przez co wracał później i w końcu przestał ją po prostu zakładać (zostawił w domu). Trochę mnie to dręczy, ale z drugiej strony mój ojciec też nie nosi i żyje, więc czasem mu dla zasady głowę posuszę, że mógłby zakładać chociaż jak razem wychodzimy, po czym sama o tym zapominam...Ja swojej praktycznie nie ściągam - ciast staram się nie gnieść, bo dupa rośnie, więc nie mam potrzeby jej zdejmowania.
Staraczka - sąsiedzi i u nas za wiele się nie różnią... Kiedyś co mama pościel wywaliła na balkon, to sąsiadka zaczynała sobie balkon sprzątać i oczywiście cały ten syf za balkon, zamiast na szuflę - aż któregoś razu matka ją zjebała porządnie i pomogło.
Marnut: włochata trąba w górę - jutro samopoczucie będzie lepsze - mówię Ci to ja, mistrzyni ZEN!
Rybka - Tobie życzę, tak z popołudnia, dorwania chłopa - a co!
Asha niech szmatę przepędzi, by mogła z ekipą poszaleć. Dodatkowo proszę, byś wkleiła zdjęcie swojego arsenału (jeśli było już to przegapiłam, więc i tak proszę...)
Mik - ściskam &, zaciskam &, ale się przy tym nie skupiam, żeby co drugą stroną nie wyszło...
Amelia - jeszcze raz cieszę się, że Ty zaczynasz się ciążą cieszyć, a mniej się zamartwiasz czy wszystko będzie dobrze...
Iza - szok, dziki smok dalejzdrowia i spokojnej ciąży dla Was!
Dotik - co u Ciebie, bo chyba dziś Cię tu nie było???
Gdzie Ania się podziewa, znowu ją praca wchłonęła - ja Cię naprawdę rozumiem, ale wpadnij do Nas czasem...
Jak widać, po długości mojego posta, usiłuję ślęczeć nad moją bazą, ale marnie mi to wychodzi - robię wszystko by tego nie robić, bo pracą w ostatnim czasie to już rzygam dalej niż widzę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 19:45
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:miki mozliwe, ze nie będziesz miala "z czego" wytargać
mam dzis zly dzien wiec nie pogadam, trzymajcie sie cieplo wszystkie, paaNie do końca rozumiem, ale jak nie chcesz to nie ciągnę za język, tylko po prostu kurwa <tulam>
Iza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:miki mozliwe, ze nie będziesz miala "z czego" wytargać
mam dzis zly dzien wiec nie pogadam, trzymajcie sie cieplo wszystkie, paa
tulam
rozumiem że zżerają Cię nerwy ale wierzę że wszystko będzie dobrze...
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:miki mozliwe, ze nie będziesz miala "z czego" wytargać
mam dzis zly dzien wiec nie pogadam, trzymajcie sie cieplo wszystkie, paa
tulam kochanie
Przepraszam kochanie, bo ja tez tam swoje dorzucilamIza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Izuś Kochana i dobrze że to napisałaś....przepraszam Cię słońce, bo ja bym Cię w życiu skrzywdzić nie chciała żadnym swoim słowem....po prostu głupi łeb nie pomyśli że żart nie dla każdego jest żart
tulam
rozumiem że zżerają Cię nerwy ale wierzę że wszystko będzie dobrze...
Spoko, dziekuje że rozumiesz
i ze Asha rozumie
Buzia
ide spacAsha, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane jutro sue pojawie na dluzej dzis mualam prace pozniej abgielski do 19:30 i nawet nue chce mi sie odpalac kompa pisze. Z foba
Red moj nosi obraczke tylko wtedy gdy gdzieś idziemy ja powiedzial mohemu ze jak nie chce to nie musi bo wiem ze jegi praca po prostu obraczek nie lubi avto meble upadna a to gdzies przycisnieRedhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza kurwa mać ja też strasznie przepraszam
też się tam wtrąciłam i teraz mi przykro jak to przeczytalam
trzymaj się kochanie . Ja po prostu nie dopuszczam myśli że mogłoby coś być nie tak u was i stad te żarty . Kochamy cie mocno wspieramy i bardzo wierzymy że będzie dobrze!!!!
Czasem żart nie na miejscu jak się człowiek rozkręci
Jeszcze raz bardzo bardzo przepraszammocno przytulam , kibicuje i wspieram
mik82, Cwalinka, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny