Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka wrote:Aniu tulam mocno
i wierze ze chociaz ten jeden sie znajdzie
ehh dobra dosc smutow ;d
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:nie wiem nie raz nawet przestaje myslec cy tak czy nie.. - jakos teraz bardziej atrze na to jak zniesie zabieg moj M .. i jak on to przetrawi w razie co.. bo widze naparwde po nim jak bardzo chce zeby sie udalo ...
ehh dobra dosc smutow ;dAnia_84, rybka lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:w mkazdym razie tutaj jest za wami garsc kciukow
psiakowych i kociowych
i za to Wam Dziekujerybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie wiem nie raz nawet przestaje myslec cy tak czy nie.. - jakos teraz bardziej atrze na to jak zniesie zabieg moj M .. i jak on to przetrawi w razie co.. bo widze naparwde po nim jak bardzo chce zeby sie udalo ...
ehh dobra dosc smutow ;djestesmy tu zeby sie zalic plakac wspierac smiac i zartowac
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
rybka wrote:no ja z mezem chcemy ciapek a syn maniek
zobaczymy dzis trza mu dac nazwe bo niewiem jak go mam wolac
a taka jeszcze pokraka hahhii jak biega to szok
faktycznie Ciapek pasuje bardziejrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:kuzwa nie krec juz mi w glowie
myslalam ze bedzie to latwiejsze ale chce by fabian mial tez w tym wyborze swoj udzial
to kotka bezwarunkowo otrzymala imie Kicia ze wzgledow sentymentalnych mojego M, wiec ja kocurka nazwalam GIZMO i nikt nie mial prawa sie sprzeciwicrybka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my mielismy dylematy .. mała miala miec na imie Kicia, Czarna, Blackie, a w koncu kiedys maz mowi zobacz jaki z niej Kamikadze ..
no i zostal skrot Kami
a teraz to nie raz zostaje nazwana ropucha,, zaba , łajza itp itdKamyczkiem
rybka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
U nas szaro buro ;/
ja pale w piecu .. zostalam na posterunkupozneij jade do towarzystwa ubezpieczeniowego dowiesc moje badania z racji tego ze mam padaczke kazali mi dolaczyc ostatnie wyniki ze wsio jest ok ..
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:to do ubezpieczenia takei rzeczy sa potrzebne?
-
nick nieaktualny
-
ostatnio tak gadalismy z mezem i doszlismy do wniosku ..ze elpiej miec taka polise .. w razie w nasze dziecie dostanie po nas nie tylko dlug
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:oho moja lajza pojadla teraz spala kalorie lata z gory na dol
nasze łajzy uszkodzily okulary mojego M i koszt wymiany 160zl, a wczesniej zbily mi doniczkewiec ostatnio generuja straty i jedza na potege
Ania_84 lubi tę wiadomość