Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:zawalu by dostal
Czekaj, przecież on ma fioła na punkcie rajstop - no to zostaw to tylko dla niego. Podobnie z sukienkami.
O spódnicach i samonośkach nie było mowy, więc go przechytrzysz.
O ja pitolę, ciekawa jestem jaką miałby minę, jakbyś wyszła z domu do pracy tak ubrana i bez obrączki.
Ja się śmieję, bo nie mam nic przeciwko, jak mój Małż obrączki nie nosi (gdzieś wyczytałam nawet, że obrączka u faceta działa jak wabik na inne kobiety). Sama rzadko zakładałam, jak chodziłam do pracy. Małż ubiera się elegancko, bo tak musi się w firmie prezentować. Kobiet spotyka dużo
. A ja tylko czekam, aż go złapię na zdradzie i dam "propozycję nie do odrzucenia" - związek otwarty
.
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Witam się tylko szybko! Cześć Dziewczęta :*
w pracy dużo roboty, nie nadrabialam więc nie wiem co u Was:/ do tego mnie przewialo chyba, bok mnie boli i ręką nie mogę normalnie ruszać bo boli
no i szmata dziś w końcu przyszła.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:Witam się tylko szybko! Cześć Dziewczęta :*
w pracy dużo roboty, nie nadrabialam więc nie wiem co u Was:/ do tego mnie przewialo chyba, bok mnie boli i ręką nie mogę normalnie ruszać bo boli
no i szmata dziś w końcu przyszła.to pewnie od tego zimna w robocie
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Czekaj, przecież on ma fioła na punkcie rajstop - no to zostaw to tylko dla niego
. Podobnie z sukienkami.
O spódnicach i samonośkach nie było mowy, więc go przechytrzysz.
O ja pitolę, ciekawa jestem jaką miałby minę, jakbyś wyszła z domu do pracy tak ubrana i bez obrączki.
Ja się śmieję, bo nie mam nic przeciwko, jak mój Małż obrączki nie nosi (gdzieś wyczytałam nawet, że obrączka u faceta działa jak wabik na inne kobiety). Sama rzadko zakładałam, jak chodziłam do pracy. Małż ubiera się elegancko, bo tak musi się w firmie prezentować. Kobiet spotyka dużo
. A ja tylko czekam, aż go złapię na zdradzie i dam "propozycję nie do odrzucenia" - związek otwarty
.
no wiesz to ze on nie lubi samonosek nie znaczy ze bym tak mogla wyjsc z domuod razu wstalby z wyrka
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:hihi
no wiesz to ze on nie lubi samonosek nie znaczy ze bym tak mogla wyjsc z domuod razu wstalby z wyrka
. Wiesz, w tym szaleństwie może być metoda
!
Dotik - a to szmata z tej szmatyCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Mówię Ci, wstań pół godziny wcześniej do pracy, walnij oko i fryza, wciągnij na tyłek spódnicę. A później wejdź do sypialni i zacznij ubierać rajstopy
.
ale moze to by podzialalo, z tym ze nie widzi mi sie wstawac o 5 ;P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydotik wrote:Cwalinka, ale ja nie rozumiem, jak to działa że mąż nie pozwala Ci założyć spódnicy
domyślam się że to z przymrużeniem oka jest i nie ma problemu
jak z nim ide albo do sklepu albo cos to nie ma problemu ale do pracy NIE i koneic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane
Przepraszam, że tak na chwilę...
Chciałam tylko Wam powiedzieć, że znikam na kilka dni...
Muszę złapać oddech i nie chciałam żebyście się zastanawiały co się ze mną dzieje
Kocham Wasi życzę Wam spokojnego weekendu
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Kochane
Muszę złapać oddech i nie chciałam żebyście się zastanawiały co się ze mną dzieje
-
mik82 wrote:Kochane
Mik...rozumiem...tulam...wspieram, ale bede tesknic...i jak chcesz pogadac to wiesz gdzie jestemCwalinka lubi tę wiadomość