Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:dobra stara przyszla panno mloda
musze jeszcze co nie co zrobic wiec spadam.
dobranoc asienku
Dobranoc...trzymaj sie cieplo...i nie martw sie tyle prosze a zobaczysz ze zaczniesz lepiej sypiacWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 22:17
Cwalinka, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Izu Dobranoc
Amelciu uwazaj tam przy tym przestawiniu
Ashaaa ale ci sie pomysl wlczyl super, trzymam kciuki za realizacje
a tak a propo ja z maz wyszlam majac 23 lata
dobranoc cwalinkaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:No to co pokazal jego stary jest nie do wybaczenia i zeby teraz na glowie kurwa stawal to juz jest po zawodach
zreszta nigdy sie nie lubielismy i dobrze w sumie ze tak wyszlo bo wyszlo tylko to co od lat mowilam
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:w sumie ze to wyszlo. teraz wiedzac na kogo moze liczyc nie dostanie kolejnego kopa w przyszlosci. szkoda ze to ojciec go olal ale i kretyni musza istniec
No szkoda bo to wkoncu ojciemc do cholery, ale co...kolek i tyleamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hahahahahhahaah chyba to hahahahaha
to czekamy na ten dzień
Asha lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Melduje sie po zgodnie z nakazem
I jestem happy
Śpijcie cukierki
Grzeczne dziecko hahahahhaha pewnie wstaniesz ok 15 hahahhaha
Witam wszystkie panie, oczywiscie cisza jak zasial w weekendno nic moze ktos wpadnie potem...caluje
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny!
Asha - gratulacje, świetna wiadomość! Jak rozumiem ślub chcecie wziąć w USC w Polsce? Trochę papierologii Was czeka, ale ja nie o tym. Nie wiem, czy wiesz - a wolę powiedzieć, żebyście się nie nacięli - że w USC przy wyznaczaniu terminu obowiązuje tzw okres karencji czyli 31 dni. Słowem - pójdziecie się zarejestrować 10.01, najwcześniejszy termin wyznaczą Wam 10.02. Ale można to obejść pisząc pismo z prośbą o pominięcie okresu karencji i motywując to jakoś. Raczej nie robią kłopotu
. Także już na pierwszą wizytę w USC radzę iść z takim wysmarowanym pisemkiem, przyspieszy to procedury. Powodzenia
!
Amelia - trochę rozumiem w jakiej jesteś sytuacji, bo chociaż ja mam z moją rodziną dobre relacje, to jednak wszyscy oni mieszkają 500km ode mnie, jestem tu sama i nie mogę na co dzień liczyć na niczyją pomoc (w okresie wiosenno-jesiennym na teściów, ale ich o "pomocy" nie chcę, bo to więcej szkód niż pożytku). Ty na pomoc mogłabyś liczyć, ale będzie Ci to wypomniane, więc nie chcesz - i efekt masz taki jak ja: zostajemy z wszystkim same, choć z różnych powodów.
Ja znalazłam tylko jedno rozwiązanie "awaryjne" - opiekunka na godziny. Mieszka niedaleko mnie pani, która została bez pracy - chętnie na godzinkę, dwie czy trzy zostanie z dzieckiem/dziećmi jak potrzeba i w sumie nie bierze dużo, bo 8zł/h. Może i Tobie takie rozwiązanie coś pomoże, skoro nie chcesz angażować rodziny? Jesteś na L4, więc pensję na konto dostajesz. Spróbuj coś sobie z tego odłożyć, 100-200zł czy na ile Cię stać. Będziesz miała później z czego opiekunce płacić. O ile to rozwiązuje problem...
Staraczka - bawiłaś się dobrze?
Red - czemu Ty podczytujesz a się nie udzielasz?
Cwalinka, Mik, Dotik, Rybka -
Miłego dnia wszystkim:)!amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A leze jeszcze i czytałam z fona
Ale zaraz sie ubieram kawunia i przejde na lapka
A tak ogólnie to troche lipa
Martwię sie mezem wczoraj wypil dwa kieliszki czy trzy i rozwiazal mu sie jezyk troche wieczorem jak bylismy sami pyt sie mnie kiedy next wyniki przed znowu zaczal gadac ze nic tam nie ma bo go smyralalam
Pozniej sie odwrocil i powiedzial co za zywot co za los mowie mu co aztak ci zle ze mna a on ze nie mówi o sobie wiec go ptzytulilam i mowie ze jest najbardziej wartosciowym i kochanym facetem jakich znam wsrod znajomych zeby tak nie mowil, zebardzo go kocham, ale nic nie odp
Ja juz nie wiem moze ja cos zle robie
Moze nie daje mu takiego wsparcia jak powinnamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 08:48
-
Ania_84 wrote:A leze jeszcze i czytałam z fona
Ale zaraz sie ubieram kawunia i przejde na lapka
A tak ogólnie to troche lipa
Martwię sie mezem wczoraj wypil dwa kieliszki czy trzy i rozwiazal mu sie jezyk troche wieczorem jak bylismy sami pyt sie mnie kiedy next wyniki przed znowu zaczal gadac ze nic tam nie ma bo go smyralalam
Pozniej sie odwrocil i powiedzial co za zywot co za los mowie mu co aztak ci zle ze mna a on ze nie mówi o sobie wiec go ptzytulilam i mowie ze jest najbardziej wartosciowym i kochanym facetem jakich znam wsrod znajomych zeby tak nie mowil, zebardzo go kocham, ale nic nie odp
Ja juz nie wiem moze ja cos zle robie
Moze nie daje mu takiego wsparcia jak powinnam
Hey Anulka.....nie obwiniaj sie kochana....dopadla chlopaka depresja mowilam ci o tym...wiem ze gadacie i wogole, ale on te wszystkie uczucia ukrywa zeby ciebie nie dolowac, on sie obwinia i to nie jest zadna twoja wina...najlepiej jakby sam poszedl na terapie i kims trzecim o tym pagadal, ale najgorsze co mozesz teraz zrobic to sie zaczac obwiniac bo to tylko dolozy do jego zmarwien...to nie jest o tobie ale o nim kochana....to on tu potrzebuje pomocy....sorry ze tak...z grubej rury ale chce pomoc
Dobrze ze ci powiedzial bo to jest w pewnym sensie wolanie o pomoc i tak to traktuj...nie obwiniaj sie ...to nie twoja winaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 08:54
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Czesc dziewczynki
Manius nie w pl, slub bedzie w Londynie prawdopodobnie bo moj jest anglikiem i ma tu rodzine
. W Anglii wszystkie procedury jakieś bardziej życiowe
.
Cwalinka - u mnie też ciężka noc.
Ania84 - nie sądzę, żeby była to kwestia braku Twojego wsparcia. Każdy ma czasem słabszy dzieńa alkohol rozwiązuje języki.
-
marnut wrote:Aaaaaaaaaa...to ułatwia sprawę
. W Anglii wszystkie procedury jakieś bardziej życiowe
.
Cwalinka - u mnie też ciężka noc.
Ania84 - nie sądzę, żeby była to kwestia braku Twojego wsparcia. Każdy ma czasem słabszy dzieńa alkohol rozwiązuje języki.
To sie okaze...dopiero bedziemy sie dowiadywac, ale podejrzewam ze tak -
nick nieaktualny