Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ma git bo w ciazy bylas
Zobaczymy co mi gienek dziś powie...mam nadzieję, ze mój mózg to ogarnieAsha, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:wtedy mógł mieć git teraz nie musi Nie no nie marudzę
Zobaczymy co mi gienek dziś powie...mam nadzieję, ze mój mózg to ogarnie
Teraz to ty mu pozwol robic co do niego nalezy...on teraz musi przejac twoj cykl i cie zaplodnic...chujowo to brzmi i taka prawda bedzie dobrze...zaufaj mu i pozwol sie prowadzicmik82, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Teraz to ty mu pozwol robic co do niego nalezy...on teraz musi przejac twoj cykl i cie zaplodnic...chujowo to brzmi i taka prawda bedzie dobrze...zaufaj mu i pozwol sie prowadzic
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Zdecydowanie noe jestem zainteresowana tematem hahahah skupilam sie na slubie i mi z tym dobrze
Asha, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się kochane sorki ale wystrzeliłam rano jak rakieta do banku musiałam iśc chujową transakcję mam na koncie z jakiegoś loan direct kurwa nie wiem co to jak mi się wjebali na konto to się wkurwie mam trochę poodkładanej kasiorki i boje się że zniknie ... Zabezpieczyli mi w banku zamrażając gotówkę na 3 miesiące i trzeba wyjaśniać . Firma istnieje udziela kredytów tyle że ja o kredyt nie prosiłam dokumenty też mi nie zginęły ... a tutaj wzięli mi 10 pensów jakby na potwierdzenie danych no i czekam kurde co się urodzi z tego
A wracając do Was Skarbki to Aniu ja pierdziele to pojechał po całości twój mąż Bardzo mocno wspieram i musisz pogadać o wszystkim . To też może być jakiś objaw jego bezradności i uciekania ... Trzymam mocno kciuki żeby wszystko się poukładało
Asha zajebiste majteczki twój facet oszaleje jak Cię zobaczy taką cała i zacznie mu się podobać to rozbieranie przed a nie wszystko na gotowca
Tego sztorma mi wysłałaś bo u nas wieje może nie bardzo ale pewnie się rozkręci
Miki grzecznie czekam na wieści po wizycie i mocno trzymam kciuki !!!
Cwalinka Grudzień należy do Ciebie zdecydowanie trzymam kciuki :*
Dla reszty buziak :* i piszcie co słychać kochane
Ja siedzę piję kawę i nawet łóżek nie mam złożonychCwalinka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:widze Zuza ze dotarlas
mam nadzieje ze wyjasni sie ta sprawa banku
no ja też bo nerwa mam
tutaj jest co chwila coś normalnie mąż w zeszłym roku miał sytuacje że ktoś skopiował kartę i wypłacał po 50 funtów 3 razy i dobrze że ja sprawdzam bilingi i zapytałam a co on na Stratford robił jak w pracy był w tych dniach i tak wyszło
Kasę mu oddali i tak zblokowali konto że nie mógł nawet przelewu robić
a szkoda gadać duży kraj dużo problemów -
nick nieaktualny