Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka noto dobrze ze odrazu wzielas sie za wyjasnianie z bankami to niem a zarrtow ;/
Asha to juz wiemy keidy zaczynamy chlec
Staraczko co do mnie i meza.. wlasnie mi wyslala eska .. buzke z takim pytajnikiem czemy sie nie odzywam.
no i mipusicly nerwy wiemeski to nie jest dobra rozmowa ale po krotce mu napisalam ze wkurzyl mnie wczoraj ze ja jak glupia latalam od okna do okana dzownilam przez 1,5h a on ni \c.. napisalam mu ze nie wiem kto byl tak wazny ze nie odbieral bo komorke nosi przy sobie wiec no bez jaj jak mozna nie czuc jak tel dzwoni bez przerwy przez 1,5h ...
napisalam mu zeby zastanwopil sie czym dla niego jest malzenstwo i kim ja dla niego jestem..czy jestem dodatkiem czy osoba z ktora spedzi reszte zycia.. napisalamm mu ze nie raz mam wrazenie jakby wszyscy byli wazniejsi a ja jestem tak na zle dni.. - bo tak ostatnio sie zachowuje..
na koniec napisalam mu ze wiem ze ja tez mam wady .. i ze go kocham ..ale nie raz moglby pomyslec o mnie..dawalam mu znak ze zle sie wczoraj czuje a on to olal ..25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:staraczka noto dobrze ze odrazu wzielas sie za wyjasnianie z bankami to niem a zarrtow ;/
Staraczko co do mnie i meza.. wlasnie mi wyslala eska .. buzke z takim pytajnikiem czemy sie nie odzywam.
no i mipusicly nerwy wiemeski to nie jest dobra rozmowa ale po krotce mu napisalam ze wkurzyl mnie wczoraj ze ja jak glupia latalam od okna do okana dzownilam przez 1,5h a on ni \c.. napisalam mu ze nie wiem kto byl tak wazny ze nie odbieral bo komorke nosi przy sobie wiec no bez jaj jak mozna nie czuc jak tel dzwoni bez przerwy przez 1,5h ...
napisalam mu zeby zastanwopil sie czym dla niego jest malzenstwo i kim ja dla niego jestem..czy jestem dodatkiem czy osoba z ktora spedzi reszte zycia.. napisalamm mu ze nie raz mam wrazenie jakby wszyscy byli wazniejsi a ja jestem tak na zle dni.. - bo tak ostatnio sie zachowuje..
na koniec napisalam mu ze wiem ze ja tez mam wady .. i ze go kocham ..ale nie raz moglby pomyslec o mnie..dawalam mu znak ze zle sie wczoraj czuje a on to olal ..
Aniu w takiej sytuacji każdemu puszczają nerwy ... Takie rzeczy przechodziłam z Arkiem ale jak ja miałam lat 19 a on 20 . Rozumiem Cię co czujesz w 100% ... Liczę że twój mąż będzie miał sensowne wytłumaczenie tej beznadziejnej sytuacji ... Najgorsze jest że twoje zaufanie będzie kompletnie zachwiane .... Przykro że w takich chwilach człowiek zostaje nie raz sam ze sobą ... Nie umiem Ci doradzić nic sensownego nie znam twojego męża i ciężko jest oceniać dlaczego mógł tak zrobić ... Tulę kochana i wspieram -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:staraczka noto dobrze ze odrazu wzielas sie za wyjasnianie z bankami to niem a zarrtow ;/
na koniec napisalam mu ze wiem ze ja tez mam wady .. i ze go kocham ..ale nie raz moglby pomyslec o mnie..dawalam mu znak ze zle sie wczoraj czuje a on to olal ..25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie .. nic nie odp .. ale jest w pracy wiec moze nie ma jak .. a dwa on geenralnie jak jest taka sprawa to nie odp .. pewnie jak wroci to zacznie gadac
-
troche mialam wyrzuty ze mu tak napisalam..bo wiem ze on sporo rzeczy robi do domu.. dla nas.. ale nie raz jego zachowanie po porstu przeczy wszystkiemu ..
ja juz nawet dzis zaczelam myslec ze moze on byl u jakiejs baby skoro nie czul ze w spodniach mu cos skwierczy.. ioczywiscie rycze od pol dnia .. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:troche mialam wyrzuty ze mu tak napisalam..bo wiem ze on sporo rzeczy robi do domu.. dla nas.. ale nie raz jego zachowanie po porstu przeczy wszystkiemu ..
ja juz nawet dzis zaczelam myslec ze moze on byl u jakiejs baby skoro nie czul ze w spodniach mu cos skwierczy.. ioczywiscie rycze od pol dnia ..
Domyslam się że takie myśli Cię gnębią bo co innego myśleć w takiej chwili . Zostało Ci tylko czekać aż wróci i wyjaśni dlaczego tak ... Nie łam się kochana :* :*Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny