Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:o mamciu wlasnie spojrzalam ile posuchy ze ty jeszcze tego do tej pory nie zrobilas
Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Jestem po wizycie...przeraża mnie to wszystko
Myślałam że to będzie zwykła stymulacja jak miałam kiedyś a tu takie dojebanie hormonami że mnie rozsadzi po tym
Mam CLO od 4 do 8 dnia cyklu po dwie tabletki + potem 3 dni zastrzyki z menopuru (swoją drogą jak zobaczyłam ile to kosztuje to mi kapcie spadły)
Jestem zesrana że to się wszystko torbielami skończy a nie ciążą -
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej laski
Myślałam że to będzie zwykła stymulacja jak miałam kiedyś a tu takie dojebanie hormonami że mnie rozsadzi po tym
Mam CLO od 4 do 8 dnia cyklu po dwie tabletki + potem 3 dni zastrzyki z menopuru (swoją drogą jak zobaczyłam ile to kosztuje to mi kapcie spadły)
Jestem zesrana że to się wszystko torbielami skończy a nie ciążąmik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej laski
Jestem zesrana że to się wszystko torbielami skończy a nie ciążą
trzeba wierzyc ze ciaza a nie torbiela
daje ci dawka uderzeniowa bo musi mocno pobudzic jajnikimik82, Cwalinka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mik
trzeba wierzyc ze ciaza a nie torbiela
daje ci dawka uderzeniowa bo musi mocno pobudzic jajniki -
Ania_84 wrote:ale bedziesz miala monit przy tym ??
a jak Twoja rozmowa z mężęm? uspokoiłaś się trochę?Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Aa no to dobrze wiec bedziecie mieli pod obserwacja jajeczka
jeszcze nie rozmawialam jak tylko przyszedl zaszyl sie na dole i myje cala kuchnie a ja mu poki co nieprzeszkadzam - ps pucuje ja juz od godzinyCwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Aa no to dobrze wiec bedziecie mieli pod obserwacja jajeczka
jeszcze nie rozmawialam jak tylko przyszedl zaszyl sie na dole i myje cala kuchnie a ja mu poki co nieprzeszkadzam - ps pucuje ja juz od godziny
a Twoje myśli że mógł być z kimś przeszły już czy chodzą Ci po głowie takie obawy? -
mik82 wrote:sprytnie to teraz będzie trzy dni ją mył
a Twoje myśli że mógł być z kimś przeszły już czy chodzą Ci po głowie takie obawy?
niby glupi esek do znajomej.. ale w tym momencie w moim zaufaniu pojawil sie uszczerbek .. -
mam haka .. zapytam sie z kim byl jesli powie ze z jednym kolega z ktorym zawsze gdzies wychodzi .. to wpadnie jak sliwka w kompt bo ja napisalam do tego kolegi jako pierwszego czy czasem nie ma z nim Michala ..
-
Ania_84 wrote:wiekszosc mnie mowi mi ze po prostu olal temat i niechcial zebym mu przeszkadzala w meskim spotkaniu.. a jakas czastka ma obawy .. czy aby na pewno .. zapytam sie wprost ..niemam zamiaru owijac w balwewne ..sam kiedys zachwial moje zaufanie do niego .. i niestety teraz to owocuje ..
niby glupi esek do znajomej.. ale w tym momencie w moim zaufaniu pojawil sie uszczerbek ..
ja nie znam Twojego męża ale też po tym co piszesz podejrzewam że po prostu olał temat -
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej laski
Jestem zesrana że to się wszystko torbielami skończy a nie ciążąmik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu mam nadzieję że twoja rozmowa przebiegnie pomyślnie ...
Miki czytałam sobie tak o tych lekarz no mam nadzieję że tylko clo wystarczy . Nie ma co się nastawiać negatywnie , ważne że ruszacie od razu a nie każą znowu wam czekać . pisz na bieżąco jak sprawy się mają . Powtarzam się ale bardzo mocno wierzę! :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 19:53
Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny