Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
kluska wrote:Asha faktycznie ta Twoja temp taka z drugiej fazy raczej, chyba że jesteś przeziębiona albo coś.
Nie wydaje mi sie , ta temp to mi jeszcze nie zeszla pod linie podstawowa z tamtego cyklu, pojebalo ja jakos, w tamtym miesiacu wlasnie w 5 dc spadla a dzisiaj jej sie cus pochrzanilo -
amelia04072006 wrote:pierdolisz- i nie zmieniaj tematu. zdejmij beret sikaj na testa i dawaj fote
Ale to bez sensu...jutro spadnie przeciez na cholere bede test marnowac...brzuch mnie boli jak na @ jak jasna cholera i test bez sensu bede robic...no przestan, jeszcze castagnus biore to juz wogole -
amelia04072006 wrote:ostatnie pytanie w sprawie testu. ile po owulce na testach owulacyjnych wychodzi jeszcze kreska? ten moj jest z kreska kontrolna jasniejsza niz testowa wiec jest NEGATYWNY ale pik LH jeszcze wykrywalny wiec jak dlugo jeszcze tak bedzie?
Jajeczko jest uwalniane po tym jak lh spada -
Asha wrote:No zobacze na temp
Ale moim zdaniem to niemozliwe, wkrecacie mnie -
amelia04072006 wrote:nie. to bylo bez jaj, ale ja po owulce nie mam takiej temperaturay jak ty teraz a w ciazy na poczatku prawie do drugiego miesiaca oprocz boli @ nie mialam zadnych objawow. nie rob sobie nadziei ,ale bedziesz miala pewnosc, ze jest faktycznie nowy cykl a nie komplikacje ciazowe
Dobra zrobie jutro, ale moim zdaniem to marnowanie testu -
amelia04072006 wrote:ok czyli jak jutro bedzie jasniejsza to znaczy ze faktycznie juz po owulce? to moze w koncu ta temperatura ruszy w jedna lub druga stronę