Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:ty Zuza juz spac idziesz
a wiesz co moj malzonek zwiedziony ze zdziska moja nie czynna
Na pewno zawiedziony nakręcił się że codziennieCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:hej
wyplata wyplnela wiec wyskoczylam jeszcze raz do miasta
2 tabletki lyknelam i jest lepiej ale chyba powraca bol
zurawinke tez sobie kupilam
Trzymaj się i cała reszta, ja też spędzam czas z mężem...
Dobranoc :*Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Siema laski...dopiero do domu dojechalam kurwa taka mielismy podroz powrotna ze masakra jeszcze tyle godzin to nie wracalismy
Ide sie kapac i tematy ogarnia ...caluje laseczki
Test owulacyjny pozytywny
Do jutra...jutro do roboty jede rano, wiec tez mnie nie bedzie za duzo, ale z kawka wpadne buziaczki dobranocCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Cwalinka jak się czujesz , lepiej troszkę w ogóle gdzie jestes zawsze rano zapalałaś spokojnej pracy
Asha miło Cię widzieć to dobrze że załatwiliście to co się działo po drodze? Korki itd? Czy gorzej? Jak się źle czujesz to leż i odpoczywaj
Red spokojnej pracy :-*
Miki Iza Amelia Dotik Marnut AniaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wstałam ubieram się i jadę na zakupy z mężem . Wczoraj nigdzie się nie ruszyliśmy szkoda czasu było . Ale i tak mi się jebie w głowie . Normalnie płakać zaczęłam po seksie mąż nie wiedział o co chodzi ja kurwa z panice nie wiem naprawdę pierdoli mi się wszystko . To przez tą całą sytuację . Wyrzuty mam sama do siebie . Czuje się problemem
Teraz jest lepiej ja chyba muszę z kimś pogadać
Miłego dnia wpadnę później
-
nick nieaktualnyczesc
nie odezwalam sie wczneisniej bo komp mi nie odpalil w robocie teraz mam jakis zastepczy
dzieki pecherz ma sie lepiej w sumie nawet nie boli ale tablety dalej lykam
Asha spokojnej pracy
Zuza nie szukaj problemu w sobie , i koniecznie z kims pogadaj bo to ciagle bedzie w tobie siedziec
Red spokojnej pracy25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:czesc
nie odezwalam sie wczneisniej bo komp mi nie odpalil w robocie teraz mam jakis zastepczy
dzieki pecherz ma sie lepiej w sumie nawet nie boli ale tablety dalej lykam
Asha spokojnej pracy
Zuza nie szukaj problemu w sobie , i koniecznie z kims pogadaj bo to ciagle bedzie w tobie siedziec
Red spokojnej pracyCwalinka lubi tę wiadomość