Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubcia trzymam kciuki
Ja rozumiem sama rzuciłam termometr w pizdu
i jest z mi z tym dobrze25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczynki
ja od rana na nogach dokladnie od 4 ;/
musialam przyjechac do mamy bo chora a tata poszedl do pracy .. wiec stwierdzilamz e przyjade i popracuje u niej a przy okazji bedemiala na nia oko
i dopieor teraz moge na spokojnie siasc...
Cwalinka no to masz wklepywania czyli takie arkusze ocen spisujesz pewnie
jak tam sie czujecie
ja sie nie wyslpalam bo nie dosc ze o 4 trzeba bylo wstac to jeszcze do 1 sie mietosilismy
i moj maz stwierdzil ze w sumie moglby sie juz nie klasc
dzis randkujemy sobie w kinie i kolacja
jutro mamy zamiar isc na basen i do ..kina.. moj maz oszalal dzis kino jutro tez ..
Dużo zdrowia dla Mamy! Ja mam daleko do Niej i jak choruje to dzwonie do niej co 10 minut śmieje się ze strasznie nad opiekuncza jestem ale co zrobisz taki charakter
Trzymaj się rybko
No i wątek upada co raz mniej nas zostało w sumie to już prawie nikt trochę smutno . Tęsknię za tym jak nie dało się Nadążać za wami a tu teraz jak wszystko kapie
Cwalinka pracuj spokojnie i do późniejCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Rubcia trzymam kciuki
Ja rozumiem sama rzuciłam termometr w pizdu
i jest z mi z tym dobrzeCwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie moje kobietki
Wrocilam z roboty przy okazji zobaczylam mojego przyszlego meza we fraku malo go nie przelecialam w przymierzalni hahhaah zajebiscie wyglada
Staraczka...to samo mialam w poprzednim cyklu dlatego postanowilam troche odpuscic bo juz mi to rylo beret i jak widac nawet test mnie na bzykanie nie rusza bedzie to bedzie nie bedzie to bedzie za miesiac, trudno mierze tylko wtedy jak musze rano wstac albo jak stary rano wstaje to mnie rano budzi a tak to wyjebane mam trzeba zbastowac troszke bo oszalec mozna przecie co nie znaczy ze trzeba sie stad zmywac :-d mnie nie ma ostatnio bo latam jak ten kurak bez glowy dookola i pierdoly zalatwiam ale jestem i mam nadzieje ze wy tez bedziecie, bo to watek o gadaniu o wszystkim a nie tylko o staraniach
Cwalinka, 25staraczka25, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ASha witamy
Starczka ja nie uciekam nigdzie choc fakt rzadziej zagladam.. jakos zajumuje sie czyms innym zawsze ..a to praca a to probuje ogarnac dom..
wczoraj myslelismy poniownie nad tematem adopcji .. nawet jesli by sie udalo pozyskac plemniczki .. to stwierdzilismy ze jesli bedzie nas stac to przystapimy do procedur25staraczka25, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witajcie moje kobietki
Wrocilam z roboty przy okazji zobaczylam mojego przyszlego meza we fraku malo go nie przelecialam w przymierzalni hahhaah zajebiscie wyglada
Staraczka...to samo mialam w poprzednim cyklu dlatego postanowilam troche odpuscic bo juz mi to rylo beret i jak widac nawet test mnie na bzykanie nie rusza bedzie to bedzie nie bedzie to bedzie za miesiac, trudno mierze tylko wtedy jak musze rano wstac albo jak stary rano wstaje to mnie rano budzi a tak to wyjebane mam trzeba zbastowac troszke bo oszalec mozna przecie co nie znaczy ze trzeba sie stad zmywac :-d mnie nie ma ostatnio bo latam jak ten kurak bez glowy dookola i pierdoly zalatwiam ale jestem i mam nadzieje ze wy tez bedziecie, bo to watek o gadaniu o wszystkim a nie tylko o staraniach
To super mnie też kręcą faceci w fraku tesknilam !!!!
Ja odpuszczam ale mąż teraz strasznie naciska no i nie chce mówić mu nie . Ja mam często kryzysy i głupie myśli że mnie zostawi jak nie urodze mu dziecka i takie tam głupoty po prostu nie ważne
Cieszę się kochana że jesteś szczęśliwa baardzo :-*Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ASha witamy
Starczka ja nie uciekam nigdzie choc fakt rzadziej zagladam.. jakos zajumuje sie czyms innym zawsze ..a to praca a to probuje ogarnac dom..
wczoraj myslelismy poniownie nad tematem adopcji .. nawet jesli by sie udalo pozyskac plemniczki .. to stwierdzilismy ze jesli bedzie nas stac to przystapimy do procedurAnia_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Dlatego napisalam ze rozumiem każda sytuacje tylko nie lubię jak tu tak pusto
25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:To super mnie też kręcą faceci w fraku tesknilam !!!!
Ja odpuszczam ale mąż teraz strasznie naciska no i nie chce mówić mu nie . Ja mam często kryzysy i głupie myśli że mnie zostawi jak nie urodze mu dziecka i takie tam głupoty po prostu nie ważne
Cieszę się kochana że jesteś szczęśliwa baardzo :-*
Tulam kochana chujnia jest za dlugo to wszystko trwa25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
25staraczka25 wrote:
Jakieś plany na dzisiaj?
Poza tym ze ojca wioze wieczorem na autobus bo do pl jedzie to mam plan robic fuck all hahahah moze ogarne cos z grubsza ale glownie gowno, bo mam dosyc nerwow i wogole wszystkiego, do matki zaraz musze zadzwonic jeszcze25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Cicho babo nie nabijaj się ze mnie wiesz o czym trąbie
Asha tulam ..
co dzis porabiacie25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Poza tym ze ojca wioze wieczorem na autobus bo do pl jedzie to mam plan robic fuck all hahahah moze ogarne cos z grubsza ale glownie gowno, bo mam dosyc nerwow i wogole wszystkiego, do matki zaraz musze zadzwonic jeszcze
Teraz się pomęczysz i później będzie luzik , mam nadzieję
Ja też gowno robię posprzatałam i tyle . Arek idzie na 3 do pracy i siedzę sama do 23 za to w przyszłym tygodniu ma aż 3 dni wolnego pocieszające na chwilę bo potem jebie do świąt
Cwalinka lubi tę wiadomość