Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Musze cos zjesc...jeszcze nic nie jadlam dzisiaj bede pozniej laseczki
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Asha prosze mi sie ladnie odzywiac bo pozniej nie bedziesz miec sily pisac z nami
ja niedlugo wychdze z robotry i w domu pewnie bede dopiero po 19Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:skad wiesz?
mik82, 25staraczka25, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane moje
Wpadłam tylko powiedzieć że ja się nigdzie nie wybieram ale mam z leksza zapierdol w pracowych obowiązkach a poza tym mój dzieć dziś jest w przedszkolu św. Mikołajem i zaraz zapierdalam na wieczornicę wigilijną do przedszkola i mam jeszcze dziś chrześniaka urodziny, jutro Mikołaja imieniny więc wszystko kurwa na raz ale jestem, nigdzie się stad nie ruszam, kocham Was i na pewno niedługo pogadamy.
Przytulam wszystkie...buziaAnia_84, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Hej Kochane moje
Wpadłam tylko powiedzieć że ja się nigdzie nie wybieram ale mam z leksza zapierdol w pracowych obowiązkach a poza tym mój dzieć dziś jest w przedszkolu św. Mikołajem i zaraz zapierdalam na wieczornicę wigilijną do przedszkola i mam jeszcze dziś chrześniaka urodziny, jutro Mikołaja imieniny więc wszystko kurwa na raz ale jestem, nigdzie się stad nie ruszam, kocham Was i na pewno niedługo pogadamy.
Przytulam wszystkie...buzia
Wow to bardzo odpowiedzialna rola
To miłego świętowania
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny