Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:dzieki pecherz ma sie lepiej w sumie nawet nie boli ale tablety dalej lykam
Dzięki dziewczyny za "życzenia" spokojnej pracy - na razie dziś mam spokój... ale ciii nie wywołujmy wilka z lasu.
Staraczka - masz potrzebę to gadaj... :> A obwiniać się nie ma za co, niestety nie mamy wpływu na nasz organizm, przynajmniej nie aż tak wielki, jak na to co dziś będziemy robić... Niestety to nie piekarnik, który się nastawia i jedziesz, więc proszę mi tu już przestać traktować się jak "pospolitą" maszynę!
Asha, nic straconego - test przecież mówi, że za 24-36 h powinna wystąpić ovu, więc jak nie wieczorem, to może rano? Jak serducho?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 10:48
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:a ja teraz taka zajeta bede
wklepuje dane z ocen rocznych
ucze sie nowych rzeczy
a dzis dodatkowo bylam przynajmniej 2 h bez kompa bo sie pospul
Ale to dobrze, że zajęta będziesz - czas w robocie szybciej mija. Dobra, spadam i jak, bo i tak zaraz moja laba się skończy.Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:No wiem, że się popsuł...
Ale to dobrze, że zajęta będziesz - czas w robocie szybciej mija. Dobra, spadam i jak, bo i tak zaraz moja laba się skończy.
a teraz sie musze wykazac, wakat w dziale sie zwalania z koncem stycznia bo jedna babeczka odchodzi na emerytureRedhotka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
ja od rana na nogach dokladnie od 4 ;/
musialam przyjechac do mamy bo chora a tata poszedl do pracy .. wiec stwierdzilamz e przyjade i popracuje u niej a przy okazji bedemiala na nia oko
i dopieor teraz moge na spokojnie siasc...
Cwalinka no to masz wklepywania czyli takie arkusze ocen spisujesz pewnie
jak tam sie czujecie
ja sie nie wyslpalam bo nie dosc ze o 4 trzeba bylo wstac to jeszcze do 1 sie mietosilismy
i moj maz stwierdzil ze w sumie moglby sie juz nie klasc
dzis randkujemy sobie w kinie i kolacja
jutro mamy zamiar isc na basen i do ..kina.. moj maz oszalal dzis kino jutro tez ..
Cwalinka, 25staraczka25, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej..ja tylko na chwilke..pamietam o was bezustannie...ja narazie pauzuje..musze odpoczac..brak juz mi sil...niewiem kiedy wroce niebede juz tez mierzyc mam te starania juz gdzies..wszystko zaczelo sie krecic wokol staran i drugiego dziecka to jest chore..bede pamietac o was..zajrze napewno 13grudnia by dowiedziec sie co i jak u izki mam nadzieje ze mnie zrozumiecie..pa pa
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny