Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:Jak tam po pracy ?? Weekend wolny czy pracujesz ?
Wściekłam się ostatnio. Mam nówkę laptopa i muszę go do serwisu oddać... Jak go odpaliłam jak był nowy zauważyłam na ekranie takie pionowe linie, ale nie byłam pewna czy to wada, czy "ten model tak ma". Napisałam w końcu do pomocy technicznej i po wysłaniu zdjęcia, Pan zasugerował oddanie do serwisu...
Kurwa! Lapek ma miesiąc... Czy oni nawet nie sprawdzają tych sprzętów jak je złożą?25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny25staraczka25 wrote:wpadłam na chwilę odpisywałam też innej dziewczynie z forum i spadam bo Paula się wścieknie zaraz będę za godzinkę
Cześć Cwalinka a to myślałam bo Piąteczek to rytual był fitness i te sprawy -
Redhotka wrote:Może... powinnam... ale się okaże...
Wściekłam się ostatnio. Mam nówkę laptopa i muszę go do serwisu oddać... Jak go odpaliłam jak był nowy zauważyłam na ekranie takie pionowe linie, ale nie byłam pewna czy to wada, czy "ten model tak ma". Napisałam w końcu do pomocy technicznej i po wysłaniu zdjęcia, Pan zasugerował oddanie do serwisu...
Kurwa! Lapek ma miesiąc... Czy oni nawet nie sprawdzają tych sprzętów jak je złożą?
Masakra jakasRedhotka, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny