Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Za 8 godzin zobacze Bąbelka szkoda ze nie bylo czasu na rano juz bym chciala!!
Tak wogole dzien dobry Kochane :*
Aktualnie leze w lozku bo mi strasznie nie dobrze a za 10 min wychodze do pracymik82, Katjaa, Asha, dotik, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Tempka poszła ostrzej w górę i niby of wyznaczyło owu na ten dzień o którym pierwotnie myślałam ale i tak coś mi nie gra. Zresztą wczoraj wieczorem miałam dreszcze i musiałam się walnąć spać na pół godz więc równie dobrze ta temperatura może być od infekcji. Czekam...bo i co mi innego pozostaje? -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Cymcia cholera przykro mi, tak dobrze sie zapowiadalo, ale jeszcze poczekamy do @
Mik gratuluje to juz dpo i odliczamy teraz
Rudzia czekamy na zdjecie , wiesz o tym prawda, my lubimy foty
Katja sloncy ty moje, co u ciebie, dalej szybujesz w 37,7 czy wyzej juz teraz?
U mnie lekki skoczek dzisiaj
Ooo i 3500 lajkowWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 07:28
Katjaa, Rudzia, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Asha niestety dzisiaj spadeczek u mnie.... ehhh a Ty jak się czujesz? zepsułam Tobie te 3500 lików. Przepraszam
To nic, ktos musial hahah
Brzuch mnie znowu boli cholera, rano jest najgorzej nie wiem czemu ogolnie ok, owu chyba byla jednak wiec czekamy na nie wiem co jednak, ale chyba na @ jak zwykle zreszta
Twoj spadeczek z tak wysoka to jeszcze luzik kochana, bedzie gitesWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 07:44
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:To nic, ktos musial hahah
Brzuch mnie znowu boli cholera, rano jest najgorzej nie wiem czemu ogolnie ok, owu chyba byla jednak wiec czekamy na nie wiem co jednak, ale chyba na @ jak zwykle zreszta
Twoj spadeczek z tak wysoka to jeszcze luzik kochana, bedzie gites
a tak się zarzekała: nie mam owu nie mam owu, a tu proszę
pięknie :*
Katjaa, gigsa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Katjaa wrote:No ale wykresik piękniusi tempka rośnie a nie jest tak że własnie jak się zafasolkuje to brzuch boli? kiedyś tak ktoś miał chyba?
Ale to po zagniezdzeniu chyba nie, a nie po owu, nie wiem czemu mnie to tak boli teraz, pewnie znowu sie cos popieprzylo i nawet nie ma do kogo pojsc
4 lata temu brzuch mnie bolal i plecy i chodzilam tu po lekarzch i blagalam zeby do gina mnie wyslali...rok czasu kurwa mi to zajelo, tylko coraz silniejsze prochy mi dawali przeciwbolowe...az do morfiny doszlo...wkoncu sie wkurwilam i do pl pojechalam do ginki ta mnie zbadala i powiedziala ze mam zapalenie calego ukladu rozrodczego i sie dziwi ze ja chodze jeszcze...i od razu antybiotyki mi dala...i przeszlo jak reka odjal......tutaj to bamda matolow i kurwa ja nie wiem za co im placa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny