Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek ja tez na chwile tylko co by sie przywitac
u mnie nic sie nie dzieje, nic nie boli, wiec czekam na rozwój sytuacji.
Asha jak czytam o tym co piszesz o "leczeniu" w UK to az mnie ciarki przechodza...moja siostra przez pare lat tam mieszkała, jak była w ciąży to o mały włos przypłąciła ją życiem bo miała już tak zaawansowany zaśniad, którego nikt nie stwierdził bo przeciez nikt nie chciał badac...szkoda słów
Buziaczki ja musze uciekac bo wiecie, synek mi chałupe rozniesie a małż już tyraAsha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:Dzieńdoberek ja tez na chwile tylko co by sie przywitac
u mnie nic sie nie dzieje, nic nie boli, wiec czekam na rozwój sytuacji.
Asha jak czytam o tym co piszesz o "leczeniu" w UK to az mnie ciarki przechodza...moja siostra przez pare lat tam mieszkała, jak była w ciąży to o mały włos przypłąciła ją życiem bo miała już tak zaawansowany zaśniad, którego nikt nie stwierdził bo przeciez nikt nie chciał badac...szkoda słów
Buziaczki ja musze uciekac bo wiecie, synek mi chałupe rozniesie a małż już tyra
Jak to milo cie widziec z rana kochana, tesknilam za tym
No masakra jest, tylko nikt mi nie wierzy
Wpadnij pozniej slonce ty moje
Czekamy na twoj rozwoj sytuacji z toba i przebiramy nogamiIza75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:tak patrzę na swój wykres i straszna posucha z . pokazałam wczoraj swojemu jakiś wykres z duuuużą ilością to powiedział, że my zbieramy żołnierzy na owu. co za głąb!
Hahahah..to jest podejcie....niby to logiczne.....faceta hahahahKatjaa lubi tę wiadomość