Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha jesczze 6 dni ojjjj dziewczyny za 6 dn pijemy
ja geenralnie nie mialam diety po porstu jadlam regularnie 5 posilkow dziennie w miare rownych odstepach czasowycjh osttni posilek okolo 19Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Asha jesczze 6 dni ojjjj dziewczyny za 6 dn pijemy
ja geenralnie nie mialam diety po porstu jadlam regularnie 5 posilkow dziennie w miare rownych odstepach czasowycjh osttni posilek okolo 19
Dla mnie nawet mniej niz 6 bo juz w sobote jedziemy wiec juz w sobote sie cyrk zacznie
Ja niewiele jem kochana...to genetyczne u mnie tez jest...mojej mamie brzuch wywalilo i babci tez a praktycznie nic nie jedza to juz wiek kurwa dlatego chyba tylko cwiczenia mnie moga uratowac
Jeszcze od czterech dni bola mnie plecy bo sie wygielam pod prysznice dosyc moccno...nie bola calyczas ale wczoraj to juz przeszlo w nerwobol i troche mnie to matrwi zeby tam mi nerwa przypadkiem nie scisnelo czy ki chuj bo bo to juz sie zle skonczy wtedy -
Cwalinka wrote:czesc Asha
no wiek tez swoje robi z wiekiem trudniej zrzucic
ja chce nie tyle diety a co nawyki zywieniowe zmienic
wczoraj probowalam liczi bardzo smaczne, Jowitka tez chetnie sprobowala i jej posmakowalo
Najlepiej duzo warzyw i owocow jesc bo tam jest duzo wody czlowiek sie najedzony czuje a tak naprawde ani tluszczu ani kalori zadnychCwalinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Kochana ale zaczynasz starania na nowo czy gdzie jestes teraz?
dzień dobry
cały czas się staramy..... ale jakoś lipa... na pewno nie chce mi się już prowadzić tych głupich kalendarzyków itd.... kurde.... jak to wszystko potrafi zniechęcićAsha lubi tę wiadomość
Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+| -
grosiek wrote:dzień dobry
cały czas się staramy..... ale jakoś lipa... na pewno nie chce mi się już prowadzić tych głupich kalendarzyków itd.... kurde.... jak to wszystko potrafi zniechęcić
To dobrze trafilas bo my tu wszystkie zniechecone juz jestesmy hahahhahCwalinka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj jak bylam w szpitalu to wzielam ulotki o epilepsji i jedna byla o epilepsji i hormonach no i czytam wlasnie ze te prochy co biore a biore dwa rozne...jedne w polaczeniu z antykoncepcyjnymi...zmniejszaja ich dzialanie a drugie....antykoncepcyjne zmniejszaja dzialanie moich prochow i zwiekszaja ryzyko atakow...no i jak ja mam podejsc kurwa do ivf??? Ja pierdole rece mi opady znowu
-
Asha wrote:To dobrze trafilas bo my tu wszystkie zniechecone juz jestesmy hahahhah
ja teraz aplikuję sobie inofolicx2 i staremu fertiman.... i dupa dupa dupa..... więc chyba trzeba się wziąć za coś poważniejszego, ale mam jakiś wewnętrzny opór, żeby zacząć łazić po lekarzach....Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+| -
nick nieaktualny
-
grosiek wrote:ja teraz aplikuję sobie inofolicx2 i staremu fertiman.... i dupa dupa dupa..... więc chyba trzeba się wziąć za coś poważniejszego, ale mam jakiś wewnętrzny opór, żeby zacząć łazić po lekarzach....
A to ty nie bylas jeszcze u nikogo ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Odkladaj odkladaj...to wyjdziesz na tym tak jak ja
poza tym i tak juz sporo odkladalam i powoli godze sie z tym ze nie bedzie kolejnego dzieckaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 10:54