Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cwalinka....tak jak sie kasa znajduje na was trojke tak samo by sie znalazla na jeszcze jedno serduszko ...takie moje zdanie...ja odwlekalam 5 lat z takich powodow wlasnie i teraz co? Z palcem w dupie zostalam...twoja decyzja, ale ludzie maja po 5 dzieci, nie mowie ze im jest latwo bo nie jest ale daja rade i sie kochaja i pewnie nie zaluja ...
Cymus...ty sie obrazilas czy to one sie obrazily?mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurka Asha nie fajnie z tymi plecami
a co do tego ze odkladam, ja nic nie odkladam nie zamierzam sie zabezpieczac bedzie co ma byc przynajmniej narazie a moze jak znowu sie poczuje w miare stabilinie i emocjonalnie i finansowo to znowu porusze temat -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:ja jestem i sprawdzam czy ktos pisze
choinke rozebralam
zaraz bede ozdobty wynosic do piwnicy
malz bedzie cial choinke
i dumam jak tu pooszczedzac
Moze zaloz ten swoj kacik w piwnicy i to rozkrec w swoj biznesRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Przykro mi Kasiu...to Cię w cholerę docenili Ile pracowałaś w tej firmie?
Asia co Ty znów wymyśliłaś z tym bólem co? Teraz to nie ma czasu na leżenie tylko mus się do ślubu szykować i ostro popierdalać
A ja się dla odmiany zastanawiam czy sobie nie zafundować wakacji w Grecji...marzę o tym od dwóch lat ale przez starania ciągle to odkładałam i może czas w końcu odłożyć starania i pomyśleć o odpoczynku...ciągle myślałam o ciąży i wyjazd zagraniczny nie wchodził w grę a właśnie pomyślałam że może koniec z tym odkładaniem wszystkiego bo "może" się uda zajść....dupa się uda a ja ciągle będę przez to wszystko odkładać...Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej laseczki
Przykro mi Kasiu...to Cię w cholerę docenili Ile pracowałaś w tej firmie?
Asia co Ty znów wymyśliłaś z tym bólem co? Teraz to nie ma czasu na leżenie tylko mus się do ślubu szykować i ostro popierdalać
A ja się dla odmiany zastanawiam czy sobie nie zafundować wakacji w Grecji...marzę o tym od dwóch lat ale przez starania ciągle to odkładałam i może czas w końcu odłożyć starania i pomyśleć o odpoczynku...ciągle myślałam o ciąży i wyjazd zagraniczny nie wchodził w grę a właśnie pomyślałam że może koniec z tym odkładaniem wszystkiego bo "może" się uda zajść....dupa się uda a ja ciągle będę przez to wszystko odkładać...
O! To mi sie podobie...jedziesz kochana pewnie ze jedziesz absolutnie, bookuj bilety nawet sie nie zastanawiaj czas najwyzszy zaczac zyc a nie tylko wegetowac i czekac i zycie i lata nam uciekaja jedz slonce odpocznij, zapomnij
mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:O! To mi sie podobie...jedziesz kochana pewnie ze jedziesz absolutnie, bookuj bilety nawet sie nie zastanawiaj czas najwyzszy zaczac zyc a nie tylko wegetowac i czekac i zycie i lata nam uciekaja jedz slonce odpocznij, zapomnij
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja owszem popierdalam ale do kuchni po wode termoforu hahahhahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 19:04
-
mik82 wrote:no wiedziałam że to dobry pomysł jest...staremu też się podobie....młody jak zobaczył park wodny koło hotelu to oszalał samo dobro będzie z tego wyjazdu a Ty jak się czujesz?
No i pewnie...jedzcie...po tym wszystkim dobrze wam to zrobi kiedy myslisz jechac?
A mnie bola te plecy wczoraj mi to w nerwobol przeszlo dlatego sie obsralam i poszlam do lekarza -
Asha wrote:No i pewnie...jedzcie...po tym wszystkim dobrze wam to zrobi kiedy myslisz jechac?
A mnie bola te plecy wczoraj mi to w nerwobol przeszlo dlatego sie obsralam i poszlam do lekarza
myślałam tak przełom maj/czerwiec, żeby za gorąco nie było -
Asha wrote:Prysznic bralam w poniedzialek i woda goraca zaczela leciec i sie wygielam mocno do tylu i to od tego
-
mik82 wrote:niedobrze z tym bólem...niech Ci to w cholerę przechodzi bo tak to być nie może
myślałam tak przełom maj/czerwiec, żeby za gorąco nie było
No to juz niedlugo szybko zleci
Mam nadzieje ze chociaz do soboty sie polepszy bo 6 godzin w samochodzie kiepsko bede znosic -
mik82 wrote:no to kurwa nie patrzysz jaką wodę lejesz na siebie? to się na ręku sprawdza pierw tak? !!!
Kurwa....u nas jest tak ze jak ktos jeszcze w mieszkaniu uzywa wody to automatycznie wrzatek leci...toz sprawdzam kurwa hahahahah
Ktos musial kran na gorze odkrecic