Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:wiem coś o tym ja się między innymi przez pracę, a właściwie to że jej nie miałam rozstałam ze swoim... ciagle pretensje były. i też się fatalnie czułam, mimo że on bez problemu mógł naszą trójkę utrzymać.
Oki to czekam na info jak cos to jurtro moge wyskrobac resztedotik, mik82, Asha lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:wiem coś o tym ja się między innymi przez pracę, a właściwie to że jej nie miałam rozstałam ze swoim... ciagle pretensje były. i też się fatalnie czułam, mimo że on bez problemu mógł naszą trójkę utrzymać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:
no ale skończyło sie happy endem a po rozstaniu znalazłam od razu dwie prace i zrobiłam prawko które wcześniej półtora roku robiłam widać działał na mnie negatywnie i schudłam 8kg. ostatnio mu powiedziałam ze musimy się chyba rozstać bo się grubi robimyAnia_84, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
u nas moze nie bez pracy ..ale ja jak otworzylam firme to dlugo bylam na minusie i Michal musial dokladac.. generalnie nie klócillismy sie o to. jedyne kiedy poklocilismy sie o kase.. to jak zaczely sie problemy z leczeniem.. bo ja ciagle kompbinowalam.. on mial przez pewien czas generalnie to gdzies ..a glownie szlo na jego badania, leki.. i walnal trkst na co ty ta kase wydajesz.. nooo i mi cisnienie podniosl.. od tego momentu jakos nigdy nie dawalismy sobie odczuc ze ktos ma wiecej czy mniej .. jak ja niemam kasy to michal zawsze sie pyta ile mi potrzeba, jak on nie ma to ja siepytam..z racji tego ze konto mam firmowe to niem amy wspolnego
Redhotka, dotik lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:no ale skończyło sie happy endem a po rozstaniu znalazłam od razu dwie prace i zrobiłam prawko które wcześniej półtora roku robiłam widać działał na mnie negatywnie i schudłam 8kg. ostatnio mu powiedziałam ze musimy się chyba rozstać bo się grubi robimy
Hahahha -
nick nieaktualny
-
a my wczoraj mielismy stłuczke ;/
i myslalam ze babe za cycki powiesze .. jak mozna przejechac skrzyzowanie zatrzymac sie i wrzucic wsteczny ..mojmichal zatrzymal sie za nia.. bo mowi moze jej zgasl samochod..a ta wsteczny i pierdut w nas .. co sie okazalo.. bylo mijesce parkingowe a ona chciala sie do niego wrocic .. i nie widziala nas.. nozesz .. ;/mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:no wbrew pozorom tyson dość wymagający finansowo jest. nie dość że niejadek i muszę mu wydziwione drogie karmy kupować to chorowity bidulek jest
Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:a my wczoraj mielismy stłuczke ;/
i myslalam ze babe za cycki powiesze .. jak mozna przejechac skrzyzowanie zatrzymac sie i wrzucic wsteczny ..mojmichal zatrzymal sie za nia.. bo mowi moze jej zgasl samochod..a ta wsteczny i pierdut w nas .. co sie okazalo.. bylo mijesce parkingowe a ona chciala sie do niego wrocic .. i nie widziala nas.. nozesz .. ;/ -
Ania_84 wrote:a my wczoraj mielismy stłuczke ;/
i myslalam ze babe za cycki powiesze .. jak mozna przejechac skrzyzowanie zatrzymac sie i wrzucic wsteczny ..mojmichal zatrzymal sie za nia.. bo mowi moze jej zgasl samochod..a ta wsteczny i pierdut w nas .. co sie okazalo.. bylo mijesce parkingowe a ona chciala sie do niego wrocic .. i nie widziala nas.. nozesz .. ;/Ania_84, dotik lubią tę wiadomość