Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
moja kocica to dopier o wybredne bydle
zapomnialam jej zamowic mokra karme...wiec kupilam jednorazowo whiskasa nalozylam do miski .. zlizala galaretke i tyl chodzila i bedczala mi wczoraj cale popoludnie bo nie miala swojej ulubionej karmy ...Cwalinka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:moja kocica to dopier o wybredne bydle
zapomnialam jej zamowic mokra karme...wiec kupilam jednorazowo whiskasa nalozylam do miski .. zlizala galaretke i tyl chodzila i bedczala mi wczoraj cale popoludnie bo nie miala swojej ulubionej karmy ... -
Cwalinka wrote:To moje koty biedronke jedzą
-
Ania_84 wrote:a my wczoraj mielismy stłuczke ;/
i myslalam ze babe za cycki powiesze .. jak mozna przejechac skrzyzowanie zatrzymac sie i wrzucic wsteczny ..mojmichal zatrzymal sie za nia.. bo mowi moze jej zgasl samochod..a ta wsteczny i pierdut w nas .. co sie okazalo.. bylo mijesce parkingowe a ona chciala sie do niego wrocic .. i nie widziala nas.. nozesz .. ;/
baba za kierownicą! ale coś takiego tylko kobieta mogła zrobić... bez urazy oczywiście, ssma jestem babą za kierownicą
ale nic Wam się nie stało?
mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:Przylajkowałam bo nie mogę z tego że laska sobie wsteczny bez patrzenia w lusterko przywaliła buahahahaha sorry Ania ale wyobraźnia mi ruszyła
mik82, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:baba za kierownicą! ale coś takiego tylko kobieta mogła zrobić... bez urazy oczywiście, ssma jestem babą za kierownicą
ale nic Wam się nie stało?dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:jak wsiadlam do samochodu i przeanalizowalam to co ona nam powiedziala i jak sie tlumaczyla to moj Michal zaczal sie smaic i stwierdzil ze babie za wworek ziemniakow dali prawko i chyba slonce na nia zle dziala
hahahahahaCwalinka lubi tę wiadomość
-
nie ..dobrze ze obydwa samochody staly a on tylko ruszala.. wiec zdarla nam lakeir z przedniego zderzaka.jeszcze probowala nam wmowic ze on tylko delikanie sie oparla doslownie puknela.. mojmichal mial juz na koncu jezyka powiedziec pukac to moze cie facet albo puknij sie w leb .. i ze to nie zdarty lakier tylko brud
a moj michal do niej z tekstem,..wie pani noo czysty moj samochod nie jest .. ale podjedzmy na myjnie reczna obok jest umyje go dla pani za 5 zl ;P i okaze sie pozniej po swoim szukala szukala no ale na moim nic nie ma.. ja podeszlam.a tam na plotniuku dzdarta do samej blachy krecha.. pokazalam jej a ta..iyy no faktycznie..
wzielam jej polise wczoraj odrazu wyslalam jej oswiedczenie ze byla sprawca i po prostu sciagniemy z jej policy za malowanie..dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:nie ..dobrze ze obydwa samochody staly a on tylko ruszala.. wiec zdarla nam lakeir z przedniego zderzaka.jeszcze probowala nam wmowic ze on tylko delikanie sie oparla doslownie puknela.. mojmichal mial juz na koncu jezyka powiedziec pukac to moze cie facet albo puknij sie w leb .. i ze to nie zdarty lakier tylko brud
a moj michal do niej z tekstem,..wie pani noo czysty moj samochod nie jest .. ale podjedzmy na myjnie reczna obok jest umyje go dla pani za 5 zl ;P i okaze sie pozniej po swoim szukala szukala no ale na moim nic nie ma.. ja podeszlam.a tam na plotniuku dzdarta do samej blachy krecha.. pokazalam jej a ta..iyy no faktycznie..
wzielam jej polise wczoraj odrazu wyslalam jej oswiedczenie ze byla sprawca i po prostu sciagniemy z jej policy za malowanie..
kretynka
-
nick nieaktualny
-
zobaczymy czy odesle nam oswiedczenie .. pierwszy raz mialam taka sytuacje i nie maialm takiego przy sobie.. ale wyslalan na adres ktroy jest na polisie bo zrobilam zdjecie .. zobaczymy .. generlanie duzo nie zdaral.. a nasz zderzak z przodu jest plastik ale jak cos to przymalujemy sobei odrazu odprysk ktory jest po drugiej stronie
-
dotik wrote:po prostu niektóre kobiety za kierownicą są bardzo pomysłowe
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:zobaczymy czy odesle nam oswiedczenie .. pierwszy raz mialam taka sytuacje i nie maialm takiego przy sobie.. ale wyslalan na adres ktroy jest na polisie bo zrobilam zdjecie .. zobaczymy .. generlanie duzo nie zdaral.. a nasz zderzak z przodu jest plastik ale jak cos to przymalujemy sobei odrazu odprysk ktory jest po drugiej stronie
no pewnie, trzeba skorzystaćjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny