Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:właśnie to czekanie Ania u Was też mnie wkurwia...no naprawdę ta kobieta nie może Wam dać wcześniej odpowiedzi czy Twoja epi jest przeszkodą? Wiadomo w ogole kiedy mogą się odezwać?
Szmata szuka wymowki zeby byla wymowka a ty nie mozesz Ania sama znalezc artykulu i udowodnic ze nie jest przeszkoda?mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:I przypominac ze sie da
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No pewnie że się da... chociaż jak czytam niektóre historie tutaj to stwierdzam że mamy masę szczęścia i sama zawsze w życiu widziałam szklankę do połowy pełną a nie pustą. Laski tu na forum mają naprawdę smutne historie
Dlatego ja nie czytalam, zeby mi sie mozg nie lasowal od tego i teraz tez nie czytam o powiklaniach, poronieniach i innych gownach bo bym chyba nie spala wogoleWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 12:01
-
Asha wrote:Dlatego ja nie czytalam, zeby mi sie mozg nie lasowal od tego
dotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Dlatego ja nie czytalam, zeby mi sie mozg nie lasowal od tego i teraz tez nie czytam o powiklaniach, poronieniach i innych gownach bo bym chyba nie spala wogole
Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Kazdy ma swoj sposob na przetrwanie
-
wiecie chodzi o to ze sponsor badania jest zza granicy .. i oni musza czekac na odpowiedz tez od niego .. za pol godziny bede do nich dzownic
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:To fakt...jednych to dobija inni zaczynają doceniać swoje życie...mnie wbrew pozorom te smutne historie i moje i tych dziewczyn nauczyły bardzo dużo pokory i szacunku do życia
Na poczatku tez czytalam ,ale w zaleznosci od histori roznie to na mnie wplywalo -
Asha wrote:Nic nie czytam
Asha, mik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ajk jest z za granicy to lepiej bo tam nie ma przeciwwskazan
-
Ania_84 wrote:do samego in vitro nie jest ale wiesz..jak testuja jakis lek to generalnie chca osoby zdrowiutenkie ..co by zadnych wad ewentualnie dziecko nie mialo i ze niby to po tym leku..wiesz o co chodzi ...
Wiem, ale to ze masz epilepsje to jeszcze nie przesadza o wadzie, takie same szanse dziecko ma przy epilepsji na wady jak i bez, kwestia jest tylko lekow, sama epilepsja nic nie przesadzaAnia_84, mik82 lubią tę wiadomość